Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fjodorov brat

Alexander Emelianenko ne gubi vrijeme u zatvoru, zaručio se s djevojkom!

Aleksandar Jemjeljanjenko
Screenshot
14.11.2014.
u 19:47

Stepanova ga optužuje da ju je seksualno napastovao, na silu drogirao i oduzeo joj osobne dokumente

Ruski MMA teškaš Alexander Emelianenko se zaručio u zatvoru u kojem čeka suđenje za silovanje Poline Stepanove. Kontroverzni Alexander, koji je proveo dio svoje karijere boreći se u Prideu, poznatiji javnosti zbog krvnog srodstva s Fedorom Emelianenkom, trenutno u zatvoru čeka suđenje za silovanje, piše Fight Site.

No, to ga nije spriječilo da se zaruči sa svojom djevojkom. Doznaje se da je Emelianenko preko svog odvjetnika zatražio od uprave zatvora da mu se dozvoli vjenčati se unutar zatvora. Navodno je Alexandera zaprosila njegova djevojka Paulina. Alex (23-7) će, ako bude proglašen krivim, biti kažnjen s od 4-6 godina zatvora. Stepanova ga optužuje da ju je seksualno napastovao, na silu drogirao i oduzeo joj osobne dokumente. Nekoliko mjeseci je trebalo ruskim vlastima da Emelianenka dovedu pred lice pravde. 

Komentara 1

Avatar BigBadWolf
BigBadWolf
04:40 15.11.2014.

OK

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije