Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MJUZIKL I R'N'R

'Zvijezde pjevaju' napustili Borko i Jelena

Zvijezde pjevaju
Foto: HRT
1/6
23.03.2019.
u 22:36

Šest parova ovog se puta natjecalo u žanrovima mjuzikl i rock'n'roll .

Četvrta po redu emisija "Zvijezde pjevaju" morala je otpratiti još jedan par, a ovaj put to su bili Borko i Jelena sa svojom izvedbom pjesme '24000 baci'.

Iako nisu bili najlošiji u bodovima žirija, odlučilo je zajedničko glasanje gledatelja preko poziva i poruka.

Emisiju su otvorili prošlotjedni pobjednici Dino i Tara s hrvatskom verzijom ABBA-ine pjesme "Jače uzme sve" za što su dobili 34 boda.

Foto: Dario Njavro za HRT

Zatim su show nastavili izvedbom '24000 baci' Borko i Jelena – te s talijanskim rockom od žirija osvojili – 31 bod, no to nije bilo dovoljno za ostanak u showu, obzirom da u konačan zbroj ulaze i 'ocjene' gledatelja.

Treći par u studiju na Prisavlju bili su Pero i Katarina, koji su u žanru mjuzikl – s izvedbom 'Summer nights' – zaslužili 30 bodova.

Amerikanka Ashley, koja je rekla da se zaljubila u Hrvatsku, zajedno s Bojanom energično je izvela pjesmu 'Footloose' u englesko-hrvatskoj verziji te su osim vokalnih pokazali i plesne kvalitete. Od žirija su dobili najviše bodova, 35, a Škoro im je dao svoju prvu desetku.

Foto: Dario Njavro za HRT

Ella i Goran odabrali su mjuzikl i pjesmu iz Knjige o džungli 'I wanna be like you', s čime su osvojili 31 bod.

Foto: Dario Njavro za HRT

Posljednji par ove subotnje večeri - bili su Krešimir i Ivana s pjesmom iz hrvatskog filmskog klasika Tko pjeva, zlo ne misli 'U gaju tom (kukavica kuka)' – osvojili 28 bodova.

Gosti emisije bili su Ivan Dečak i Massimo koji su izveli pjesmu 'Nama se nikud ne žuri'

Radijska emisija godine - Ivana Pevec i Marko Tomšić

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije