Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
utrka

Zuhra, Rene, Stoka i ostale zvijezde jurili karting stazom

karting (1)
Foto: Marko Lukunić/Pixsell
1/18
08.05.2011.
u 15:29

Na stazi zagrebačkog Karting centra održana je Velika nagrada humanosti na kojoj su brojne hrvatske zvijezde pokazale umijeće za volanom. Adrenalina i dobre zabave nije nedostajalo.

Komentara 2

H3
hrvoje-35
16:06 08.05.2011.

Članak o Velikoj nagradi humanosti je zaista vrlo \"opširan\". Možda su razlog \"opširnosti\" članka sami akteri o kojima se nema zaista šta reći. Svakom čitatelju sve je jasno kada vidi stoku na prvoj fotografiji. Pravo čudo kako je karting uopće krenuo pod Zuhrom. Možda su ga morali gurati da motor uhvati okretaje :-)

H3
hrvoje-35
16:08 08.05.2011.

Zaboravih pitati od šoka a šta je bilo u cjeloj akciji humano? Trošiti benzin? Ili je humano da se dotični opuste? Nisam dvosmislen ali stvarno mi iz članka nije jasno šta je humano

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije