Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hrt-ov meteorolog

Zoran Vakula predstavio prognozu za susret Hrvatske protiv Brazila: 'Stabilno, premda napeto'

Foto: HRT
1/9
07.12.2022.
u 16:29

HRT piše da sada očekuju odgovor njegove kolegice meteorologinje Catije Bragae s brazilske televizije.

Poznati HRT-ov meteorolog Zoran Vakula za HRT je napravio kratku prognozu za susret Hrvatske protiv Brazila koji se igra u petak od 16 sati. Dvoboj u četvrtfinalu Svjetskoga prvenstva na stadionu Education City u Dohi igrat će se po sunčanom i toplom vremenu, najavio je Vakula, a potom i dodao još neke detalje. HRT piše da sada očekuju odgovor njegove kolegice meteorologinje Catije Bragae s brazilske televizije.

- Neka stabilno, premda napeto bude i na tribinama i pred TV ekranima. I neka nakon onog poznatog "Malo nas je, al' nas ima" i drugih navijačkih pjesama na kraju zasvira "Lijepa li si". Naravno, u znak hrvatske pobjede uz poštovanje prema izvrsnom Brazilu pa makar i na penale - zaključio je Vakula. 

Podsjetimo, Hrvatska je u ponedjeljak, u utakmici koja se također igrala od 16 sati, jedanaestercima svladala Japan i tako izborila svoje mjesto u četvrt finalu. 

VIDEO>>Zvijezda serije 'Kafić Uzdravlje': Preminula je glumica Kirstie Alley

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije