Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Motivacijske priče

Ženska priča na temu: Snaga žene među knjigama

Foto: Promo
1/3
30.06.2017.
u 14:13

U multimedijalnom klubu Opera Marijana Perinić ugostit će Josipu Pavičić Berardini i doc.dr.sc. Anitu Freimann, a prihod od ulaznica donirat će se Zakladi Ana Rukavina.

Za sve željne motivacijskih priča sprema se novo izdanje Ženske priče na temu „Snaga žene među knjigama“. Stand up komičarka i spisateljica Marijana Perinić u ljetnom ruhu humanitarne Ženske priče, u utorak, 04. srpnja, ugostit će Josipu Pavičić Berardini s najnovijom knjigom „6 milimetara“ te prvu hrvatsku doktoricu sreće, doc.dr.sc. Anitu Freimann s knjigom „ Hrabrost na putu sreće“. I ovoga puta svi prihodi od ulaznica donirat će se Zakladi Ana Rukavina.

Obavezna je rezervacija stola za posjetitelje na zenska.prica@clubopera.hr ili mobitel: 099/758-9934

Josipa Pavičić Berardini provela je dva desetljeća karijere u tiskanim i TV medijima te objavila tri romana prodana u rekordnim nakladama: „ Sara Santini“, „ GL'amour“ i „ Lopov moje mladosti“. Danas je voditeljica autogenog treninga, bavi se pisanjem, humanitarnim radom i pružanjem psihološke podrške. Ponosna je majka dva sina.

Dr. sc. Anita Freimann docentica je na Ekonomskome fakultetu u Osijeku. Doktorirala je na ekonomiji sreće koja se bavi blagostanjem, indeksima sreće i onime što država može napraviti u svrhu povećanja kvalitete života. Privatno, želi promijeniti svijet pa stoga najviše mijenja sebe. Kao doktorica sreće u ime Instituta za sreću održava različite seminare (za pojedince, lokalne zajednice i tvrtke) i savjetovanja kojima su u središtu kvaliteta života i sreća, a najsretnija je kad motivira i potakne druge na promjenu, rast i život u sreći.

Novo izdanje Ženske priče održat će se u multimedijalnom klubu Opera (Petrinjska 4, Zagreb), u utorak, 04. srpnja 2017 u 20.00 sati, u dvosatnom programu stand up komičarke i spisateljice Marijane Perinić.

Pozivamo sve posjetitelje da uživaju s nama u nastavku Ženske priče uz iznimne goste i sjajnu voditeljicu Marijanu Perinić. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije