Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
živjeli su zajedno

Željko Bebek opisao u kakvom je danas odnosu s članovima Bijelog dugmeta

Foto: Jurica Galoić/Pixsell
1/13
17.06.2022.
u 20:30

Glazbenik je kazao kako su članovi Bijelog dugmeta živjeli zajedno dok su surađivali, no da se tu nije razvijala neka crta prijateljstva koja će ostati cijeli život. Kazao je kako je to bio poslovni odnos koji je završen.

Glazbenik Željko Bebek otkrio je u kakvom je sada odnosu s članovima Bijelog dugmeta. 

"Mi smo bili suradnici, mi smo deset godina živjeli rock'n'roll, živjeli smo zajedno, ali nije se tu razvijala neka crta prijateljstva koja će ostati cijeli život pa ćemo i u staračkom domu na kavu. To je bio poslovan odnos koji je završen. Povremeno se slučajno sretnemo, ali nemamo mi običaj niti se zvati na telefon niti pitati kako si" rekao je Bebek za InMagazin

Bebek je isto tako kazao kako on ne razmišlja o ponovnom ujedinjenu sa sastavom

"Osobno nemam te planove s obzirom na to da se spremam za proslavu svoje 50. obljetnice karijere, to je za dvije godine. Istina je da se poklapa s obljetnicom Bijelog dugmeta jer ja svoju karijeru računam od onog dana kada sam formirao, zajedno s ostalima, Bijelo dugme", priznao je. 

Podsjetimo, Željko Bebek je sudjelovao u podcastu Večernjeg lista gdje nam je otkrio svoje pravo ime. 
Bebek nam je u ugodnom razgovoru ispričao sve o svojoj obitelji, podsjetio na najveće uspjehe u karijeri, ali i otkrio kako mu je pravo ime Želimir, no danas ga tako ne zove gotovo nitko. Legendarni pjevač nam je kazao i zašto se na internetu mogu naći različiti podaci o mjestu njegovog rođenja, te niz drugih zanimljivosti iz njegovog života. 

Podcast Večernjeg lista u kojem je sudjelovao Željko Bebek ovdje možete pogledati u cijelosti: 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije