Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tjedan dana zatvora

Švedska manekenka koja je umislila da je otok kod Rogoznice njen privedena u Splitu

Foto: Josipa Živkoviš/Šibenski portal
1/7
17.06.2022.
u 16:14

Švedska manekenka Isabella Viola Lindblom (30), koja je više od mjesec dana živjela na nenaseljenom otoku Jazu kod Rogoznice trenutno se nalazi u splitskom zatvoru na Bilicama.

Švedska manekenka Isabella Viola Lindblom (30), koja je više od mjesec dana živjela na nenaseljenom otoku Jazu kod Rogoznice trenutno se nalazi u splitskom zatvoru na Bilicama.

-Obavještavamo vas kako smo jučer, 16. lipnja 2022. godine, nakon provedenog kriminalističkog istraživanja na Općinski prekršajni sud u Splitu, uz optužni prijedlog priveli jednu žensku osobu zbog postojanja sumnje u počinjenje prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. Dodatne informacije o navedenom događaju nismo vam u mogućnosti pružiti zbog obveze poštivanja Opće uredbe o zaštiti podataka- potvrdili su iz policije, prenosi Slobodna Dalmacija.

Isabelli je Prekršajni sud odredio zadržavanje u zatvoru u trajanju od tjedan dana, a potom će se donijeti konačna presuda za njezino nedolično ponašanje.

Podsjetimo, Šibenski portal je prije nekoliko dana donio priču o Lindblom na koju su se žalili mještani. Oni su kazali da je zauzela cijeli otok za sebe te da je tjerala posjetitelje. Inače, na tom otoku nema kuća, pa je spavala u mreži među stablima, a naselila je i kokoši.

- Priča se i da govori kako je Hrvatska zemlja u kojoj se može raditi što hoće - rekla je jedna Rogozničanka za ovaj portal. S ovim slučajem bili su upoznati i u Lučkoj kapetaniji i komunalnom redarstvu Općine Rogoznica, a intervenirala je i policija.

- Naš komunalni redar je izlazio dva-tri puta na dojave o neredu koji radi ta žena. Pomorska policija je također intervenirala, naplatila joj kaznu i dala rok od 24 sata da napusti otok - rekla je Anita Živković, načelnica Općine Rogoznica za ovaj medij.  
Lindblom je u međuvremenu napustila otok, a potom je viđena u Splitu u autobusu. Čitatelj Jutarnjeg lista koji ju je sreo kazao je da je bila nesuvisla te da se svađala sama sa sobom. Nakon toga se posvađala i s nekoliko putnika te vozačem, a zbog događaja pozvana je i policija. 

Inače, Isabella je radila kao manekenka te zarađivala velike iznose. Jedan od njezinih prvih manekenskih poslova bio je na modnoj reviji za Venu Cavu u proljeće 2010. godine, a pojavila se i na naslovnici izdanja Votre Beauté Greece u srpnju 2012. godine. Radila je za velike brendove poput Comme Des Garcons.

VIDEO Ivan Huljić: 'Fusion je moj prvi veliki poslovni izazov, a glazbom želim pridonijeti izlasku iz ekonomske krize'

Ključne riječi

Komentara 19

ZA
zagabria8
17:03 17.06.2022.

Kud u zatvor, pa toj ženi treba medicinska pomoć. Ali 'razumijem' pravosuđe, lakše je nju osuditi nego nekog tajkuna sa vezama u politici. Jadno

OT
otrovnijezik
18:02 17.06.2022.

Zašto je ona u zatvoru a kriminalci nisu?

SV
Sveznadar
16:59 17.06.2022.

Što radi ministarstvo vanjskih poslova? Ženi ne treba zatvorska pomoć već u dogovoru s ambasadom pronaći drugi izlaz.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije