Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pod stresom je

Ivana Paradžiković objavila sliku iz svog doma, pratitelji odmah primijetili ovaj 18+ detalj: 'To sestro'

Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/11
17.06.2022.
u 16:11

"Kad sam nervozna sistematiziram, slažem ladice s dokumentima, kutije s lijekovima, četkicom za zube, ribam tuš, štapićima za uši prozorska okna...Nije bolest sve što boli", napisala je Ivana.

Televizijska novinarka, urednica i voditeljica Ivana Paradžiković (41) na svom je Instagram profilu podijelila fotografiju iz svog Doma. Ivana na fotografiji sjedi na podu pokraj nesesera, a uz objavu je otkrila što radi kada je pod stresom. 

"Kad sam nervozna sistematiziram, slažem ladice s dokumentima, kutije s lijekovima, četkicom za zube, ribam tuš, štapićima za uši prozorska okna...Nije bolest sve što boli", napisala je Ivana. 

Ipak, pozornost pratitelja privukao je sadržaj nesesera koji je otvoren pokraj Ivane na podu. U njemu je uz higijenske potrepštine i kutija kondoma

 

"Dama koja drži do sebe u neseseru mora imati kondome! To sestro", stoji u jednom od komentara. 

"Živjeli kondomi!", napisao je drugi pratitelj. 

Inače, Ivana je nedavno morala napraviti novi profil na Instagramu jer joj je stari hakiran. Naime, sredinom ožujka nestala je s ove društvene mreže, a sada se ponovno javila na novom profilu. "E, moja ti. Nestala u dva klika! Sve sam pokušala. Službeno i neslužbeno, ali nema povratka. Na nekoliko godina života on je samo stisnuo 'izbriši'. Budući da sam ja nasjela na foru, možda nekome pomogne ovaj post",  započela je te dodala da je očito u pitanju ista osoba koja je hakirala profil i chefu Mati Jankoviću i Martini Matušin.  Paradžiković na društvenim mrežama često dijeli priče, ali i trenutke iz privatnog života. Tako je podijelila priču svoje prijateljice Mirele Čavajde čija je priča dirnula Hrvatsku, a potom je pratitelje raznježila objavom o o obitelji koja je napokon dobila svoj dom. Voditeljica često boravi u Dubrovniku, a razlog tome otkrila je u siječnju.

Naime, autorica emisije 'Lice pravde' na Una TV-u predaje na fakultetu, točnije na Sveučilištu u Dubrovniku. Ondje radi kao vanjska suradnica na Odjelu za komunikologiju; na preddiplomskom studiju Mediji i kultura društva na kojem sudjeluje u izvedbi kolegija Istraživačko novinarstvo. Raditi je počela sredinom veljače, a tamo odlazi svaki drugi vikend.

VIDEO Sejo Sexon predstavio je novi album Zabranjenog pušenja: 'Kakva sam ja zvijezda kad imam 200 kuna u džepu'

Ključne riječi

Komentara 10

DU
Deleted user
17:15 17.06.2022.

Baš, eto, slučajno.

ZA
zagi101
16:50 17.06.2022.

kako jadno privlačenje pažnje

T7
Toro. 71
20:05 17.06.2022.

To poduzetnik plaća reklame pitam za prijatelja?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije