Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRAĆA SE KORIJENIMA

Žanamari slomljeno srce!

Žanamari
Foto: Promo
1/6
27.05.2019.
u 11:11

– Prve reakcije na pjesmu su me iznenadile! Žene se, osim u tekst, zaljube u groove pjesme, zvuk koji im je senzualan i zove ih na ples, dok su mi glazbeni kolege komentirali da je stilom nešto između Halsey i Brune Marsa, što su skoro dvije različite krajnosti – kaže Žanamari

Žanamari se novom pjesmom “Ubijaš” vraća svojim glazbenim korijenima. U osebujnom pop-aranžmanu koji se igra s funk i rock elementima, dogodio se odličan R’n’B moment koji osjetno najbolje paše vokalu Žanamari, ali i emotivnoj poruci ove pjesme.

– Pjesma opisuje slomljenu ženu, koja prkosi vlastitom razumu, srce je vuče muškarcu koji je emotivno ubija. Prirodno mi dolazi da uz ovakve emotivno nabijene tekstove melodija bude nježna, “ženska” i to me onda povuče na R’n’B. Kad sam buntovna i ljutita, to me nosi u konkretne pop-rock melodije, ali u pjesmi “Ubijaš” svaki ton je emocija – komentira Žanamari.

Spot je iskren, emotivno nabrijan, a Žanamari kao fatalna crnka izgleda bolje nego ikad! – Najupečatljivija scena je ona gdje Žanamari plače dok je zalijeva ljetni pljusak. To nam je ujedno bilo i najteže snimiti, jer je vani bilo hladno, Žaki je bila mokra u kupaćem kostimu, dok sam ja morao uhvatiti najbolji moment, a da kamera ne pokisne. Kameri nije bilo ništa, ali se Žana još uvijek oporavlja od snimanja te scene. To mi je najdraži kadar koji sam snimio u životu. Ne brinite se, Žana će biti O. K. Pazim na nju i kuham joj čajeve! – komentira Mario Perčić koji je snimao i režirao spot pod etiketom produkcijske kuće V.R.H. Productions.

– Styling je također odradio veliku ulogu u postizanju filmske “old hollywood” atmosfere koju obožavam vidjeti u ženskim glazbenim spotovima. Drago mi je što smo surađivali s “Lunaria Nightwear” timom, jer su svila i čipka bile pun pogodak za scene i scenografiju koju sam osmislio, a crni kupaći kostim najbolji je komad koji sam ikad vidio na Žani – dodao je Mario.

– Prve reakcije na pjesmu su me iznenadile! Žene se osim u tekst zaljube u groove pjesme, zvuk koji im je senzualan i zove ih na ples, dok su mi glazbeni kolege komentirali da je stilom nešto između Halsey i Brune Marsa, što su skoro pa dvije različite krajnosti. Svidjeli su mi se ti komentari jer su krajnosti i kontradikcije doslovno postale moj glazbeni potpis. Svi pokušavaju definirati moj glazbeni žanr, ali vjerujte mi, nitko nikad neće uspjeti, jer mi je to cilj – glazbom prenijeti emociju, trenutak, pokazati sva lica jedne žene, a to se ne može ako se ograničavaš žanrovima ili bilo čime.

Supružnici Žanamari i Mario Perčić već pet godina sami produciraju pjesme i videospotove pod okriljem svoje produkcijske kuće V.R.H. Productions te nevjerojatno dobro usklađuju poslovno i privatno. Žanamari je počela sama montirati svoje spotove, a rekla je i zašto: 

– Divno je raditi s mužem. Mogu biti svoja, mogu biti i zavodljiva i neobuzdana, a mogu biti i nervozna i slomljena, jer on je moj čovjek i ima razumijevanja za mene. Jedini problem jest što je Maki nakon nekoliko spotova doslovno ispalio i objavio da više neće montirati moje spotove jer su mu scene pre hot i da on to ne može izdržati. Od tada moram sama montirati svoje scene, a on ih samo na kraju blagoslovi.

 

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
13:30 27.05.2019.

ma daj ne kaki, zgodna si al kad otvoris usta kao da dvanaestogodisnja cura prica o prvom decku koju ju je poljubio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije