Naslovnica Showbiz Estrada

Žanamari u novoj ulozi: 'Suprugovi savjeti od velike su mi pomoći'

Najveća potpora na snimanju bio mi je moj suprug Mario čiji su mi savjeti bili od velike pomoći, kaže Žanamari koja se odlično snašla u ulozi ambasadorice luksuznog donjeg rublja koje potpisuje modni dvojac ELFS.
08. veljače 2019. u 08:00 5 komentara 6745 prikaza
Foto: Danijel Galić
Pogledajte galeriju 1/6

Žanamari Perčić još je jednom dokazala da je jedna od najseksepilnijih domaćih pjevačica. Seksi Makaranka osvanula je u novoj kolekciji modnog dvojca ELFS, i to bez suvišnih krpica na sebi. Pjevačica koja se već godinama nalazi na listi najpoželjnijih Hrvatica adute je pokazala pozirajući samo u donjem rublju s potpisom omiljenih domaćih dizajnera.

Zlobna poruka Žanamari objavila seksi fotku i dobila zlobni komentar na koji je odgovorio njen muž

Atraktivne fotografije, koje vam prvi donosi Večernji list, najavljuju novo poglavlje u radu Aleksandra Šekuljice i Ivana Tandarića koji su do sada brojne Hrvatice oduševljavali haljinama, kaputima, torbama, cipelama, ali ne i donjim rubljem koje su znakovito odlučili lansirati uoči najromantičnijeg dana u godini, Valentinova.

 | Autor : Danijel Galić Foto: Danijel Galić

– Donje rublje vrlo je zanemaren dio mode, a trebao bi biti najvažniji jer sve što stavljamo preko njega zapravo bi trebala biti nadogradnja! Ovom prvom kolekcijom rublja htjeli smo svoj prepoznatljiv potpis s čipkastih haljina prenijeti na ženama omiljeno donje rublje! Moramo reći da smo oduševljeni prvim reakcijama! – istaknuo je Aleksandar Šekuljica iz dvojca ELFS. Oduševljenje ne krije ni atraktivna pjevačica koja se odlično snašla u ulozi ambasadorice donjeg rublja.

Žanamari Perčić Fotka u badiću Žanamari odmara na bazenu: Ti si dokaz da su Hrvatice najljepše žene

– Najveća potpora na snimanju bio mi je moj suprug Mario koji je i sam bio ELFS-ov model pa su mi njegovi savjeti bili od velike pomoći! – izjavila je Žanamari koja unatoč majčinstvu i brojnim poslovnim obvezama izgleda bolje nego ikada. Luksuzna kolekcija donjeg rublja dostupna je u tri boje – nude, crnoj i crvenoj, a može se nabaviti u web-shopu i u ELFS-ovim trgovinama, i to ne samo u Hrvatskoj već i izvan naših granica, u Mostaru i Frankfurtu.

 | Autor : Danijel Galić Foto: Danijel Galić Pogledajte i što Žanamari kaže o ljetnoj avanturi koja je završila brakom. 

 

Deceuninck grupa
PROIZVODNJA I EKOLOGIJA
Mogu li uspješno poslovanje na globalnom tržištu i zaštita okoliša ići ruku pod ruku? Jer kako stvari stoje, uskoro će morati