Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LJUBAVNA BALADA

Žanamari razbuktala zabranjenu ljubav za Valentinovo uz Igora

Foto: Promo
14.02.2019.
u 20:46

U Žanamari je našao savršenu partnericu, a njihovo dugogodišnje prijateljstvo pretvorili su u prvu zajedničku suradnju.

Kantautor Igor Vukojević i atraktivna Žanamari predstavljaju svoj duet “Srce ne pita”, znakovitu modernu pop baladu u kojoj pjevaju o snazi zabranjene ljubavi koja se bazira na istinitoj priči. Igor ju napisao još davno, ali je pjesma čekala pravu priliku da bude snimljena. U Žanamari je našao savršenu partnericu, a njihovo dugogodišnje prijateljstvo pretvorili su u prvu zajedničku suradnju.

Ta žena je čudo! Prava je rijetkost da neko tako dobro pjeva, tako odlično izgleda i da joj stoji pjesma baš kao salivena. Na sreću, poznajemo se dugo i lako smo se usaglasili da ovo trebamo uraditi zajedno. Moram pohvaliti i njenu ulogu u video produkciji, jer ovaj video izgleda ovako dobro zahvaljujući njenoj vještini u montaži, rekao je Igor.

Suradnja s Igorom Vukojevićem nije bila slučajnost, priznaje Žanamari:

Zaista dugo pratim Igorov rad, imam čak i njegovih par albuma koje volim slušati. Sviđa mi se što piše sam svoje pjesme i fura svoj film. Ne robuje glazbenim trendovima i eksperimentira s različitim glazbenim elementima baš kao i ja. Kad smo se prvi put upoznali i on je meni priznao da me jako cijeni kao vokalisticu i da je siguran da ćemo jednom nešto zajedno napraviti jer imamo sličan senzibilitet i glazbeni put.

Spot je snimljen u maniri starih hollywoodskih filmova, a za vintage atmosferu zaslužna je i prekrasna lokacija predsjedničkog apartmana u hotelu Horizont, Baška voda , a upravo je taj interijer inspirirao Žanamri za spot u retro stilu koji je režirala zajedno sa svojim suprugom Mariom Perčićem pod okriljem svoje producentske kuće V.R.H. Productions.

Duet “Srce ne pita” naći će se na Igorovom albumu prvijencu, a u pripremi je i novi studijski album Žanamari.

Ključne riječi

Komentara 1

MA
marli
23:07 14.02.2019.

Koliko netko mora biti jadan da svoju slobodu, svoj život, svoju privatnost dijeli s drugima - nepoznatim ljudima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije