Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u petom desetljeću

Zaljubljeni i sretni! Tatjana Dragović u badiću ponosno pozirala sa svojim 12 godina mlađim dečkom

Foto: Instagram
1/10
19.07.2021.
u 20:22

Tatjana je pozirala u bijelom dvodjelnom badiću koji joj je istaknuo isklesane trbušnjake, a pokrila se samo s rozom dugom košuljom.

Uvijek istančanog stila bivša manekenka Tatjana Dragović (43) i ovoga je puta uspjela plijeniti pažnju na društvenim mrežama. Naime, pozirala je na plaži sa svojim 12 godina mlađim partnerom Vlahom Arbulićem, a pratitelje je oduševio izgled para u kupaćim kostimima. 

Tatjana je pozirala u bijelom dvodjelnom badiću koji joj je istaknuo isklesane trbušnjake, a pokrila se samo s rozom dugom košuljom. Na glavi je još imala kapu te velike zlatne naušnice. Njezin partner Vlaho pozirao je sa šeširom i šarenim kupaćim gaćama, a i on je oduševio svojim isklesanim tijelom.

Foto: Instagram

"Nema dalje", "Sexy par", "Prelijepi", pisali su im pratitelji.

Svakom objavom na društvenim mrežama iznova potvrdi da je jedna od najljepših Hrvatica, a njezina linija ne odaje dojam da je majka čak troje djece; kćeri Amber Mariju (17) i Luce (6) te sina Emanuela (12). 

Inače, iz braka s Goranom Ivaniševićem ima još dvoje djece - 17 godišnju Amber Mariju te 12-godišnjeg sina Emanuela. Amber Marija je odlična učenica elitne zagrebačke XV. gimnazije, poznatije kao MIOC. Lijepa 17-godišnjakinja od oca je naslijedila sportski duh, no umjesto u tenisu pronašla se u jahanju s kojim nove uspjehe. S treninzima je započela još prije osam godina, a ne krije da su joj na turnirima najveća podrška upravo roditelji, Tatjana i Goran.

Od 2014. je u vezi s 12 godina mlađim manekenom Vlahom Arbulićem s kojim je dobila kći Luce, a svoju su ljubav obznanili godinu dana nakon što se razvela od bivšeg supruga Gorana Ivaniševića. Arbulić je tada bio student diplomskog studija Fakulteta elektrotehnike i računarstva, a navodno su se upoznali u teretani u zagrebačkom Kaptol centru.

Komentara 28

KE
keka56
21:31 19.07.2021.

Kćerku je valjda rodila u braku,a ne dobila.Imena se u hrvatskom jeziku sklanjaju pa je rodila Lucu,a ne Luce.

TR
Travno221
21:56 19.07.2021.

Kako se troši Goranova teško stečena lova

Avatar eli974
eli974
12:33 20.07.2021.

Ova Dragovićka je na slikama uvijek vesela kao da je doma poplavu imala!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije