Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MODNI SUD

Ciganović oštro o Vreći: 'Možda sam konzervativan, ali izgleda mi kao žena iz cirkusa'

19.07.2021.
u 17:57

Meni je ovo grozno. Meni to izgleda kao odbjegla žena iz cirkusa. Meni je to užasno, evo iskreno... To možda da je na nekoj trebi..." "Ne mogu zamisliti bradatu ženu. To mi je katastrofa", rekao je Ciganović na Nikolinino pitanje kritizira li Vreću "jer se obukao kao žena".

Modni stilist Neven Ciganović je u RTL-ovom Exkluzivu ponovno komentirao stylinge poznatih osoba, a ovoga puta mu se u studiju pridružila i Nikolina Ristović. Popularnom Cigiju nije se svidjelo kako se obukao princ sevdaha Božo Vrećo.

- Možda sam ja jedan od tih konzervativnih..., kazao je Cigi Neveni koja je pohvalila Božin, stil, a to je začudilo voditeljicu.
Meni je ovo grozno. Meni to izgleda kao odbjegla žena iz cirkusa. Meni je to užasno, evo iskreno... To možda da je na nekoj trebi..."
"Ne mogu zamisliti bradatu ženu. To mi je katastrofa", rekao je Ciganović na Nikolinino pitanje kritizira li Vreću "jer se obukao kao žena".

"Dobro, nisi mene vidio ujutro", našalila se zatim. "Ti se uvijek obriješ na vrijeme", rekao je Ciganović.

"Ja sam veliki fan stila Bože Vreće", nije se složila s Ciganovićem Nikolina.

Podsjetimo, Cigi je nedavno u istoj emisiji napao i izgled Lane Jurčević.

"Izgleda grozno. Malo se zdebljala, ova korona ne čini joj dobro", rekao je između ostalog Ciganović, a Laninu obranu stala je i Lucija Lugomer.

"Nisam gledala, ali vidim da su se svi iznervirali. Jesi vidjela kako je grijeh imati 4 kile više? Sram me bilo kako sam se usudila... Što tek rade ljudima koji imaju 10, 20, 30 kila više... Uostalom što znači više", napisala je Jurčević. 

VIDEO: Severina više ne prati Igora na Instagramu, a on je obrisao sve zajedničke fotografije 

 

Ključne riječi

Komentara 6

MK
mksdk
18:21 19.07.2021.

"Ne mogu zamisliti bradatu ženu." - Gdje smo došli kada je i cigi postao fob.

MA
majstorsmora
20:24 19.07.2021.

Cigi imaš li ogledaloooo...

PE
PetiElement
18:34 19.07.2021.

Dobro veli Cigi.. iako je i on upitan.... 😅, ali ovo "nešto"......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije