Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odabrali obožavatelji

Zakonski mijenja ime! Evo kako će se zvati zvijezda filma 'Sam u kući'

Macaulay Culkin
Foto: DPA/PIXSELL
1/5
29.04.2019.
u 22:55

Glumac je svoju odluku potvrdio obožavateljici koja ga je podsjetila na obećanje koje je dao na Twitteru za Božić.

Glumac Macaulay Culkin, zvijezda najpoznatijeg božićnog filma, "Sam u kući", potvrdio je da ipak mijenja svoje ime.

Nakon što je na svojoj stranici objavio da mu je trenutno srednje ime glupo i da ga se ne sjeća, Culkin je prije skoro pola godine pokrenuo anketu u kojoj je obožavatelje tražio da mu pomognu izabrati novo srednje ime. Ime "Macaulay Culkin" sa 60,900 glasova pobijedilo je drugi najpopularniji prijedlog, 'TheMcRibIsBack', s razlikom većom od gotovo 45,000 glasova.

"Moje novo srednje ime je izabrano. Glasali ste i pobjednik je jasan. U 2019. moje novo ime bit će Macaulay Macaulay Culkin Culkin", napisao je glumac za Božić na svom Twitteru. Culkin se od tada nije izjašnjavao po tom pitanju, a znatiželjna obožavateljica odlučila ga je podsjetiti što je obećao.

"Iznenađujuće je težak proces, ali da, događa se. Moram otići na sud i obaviti to", odgovorio joj je glumac. U gostovanju na emisiji "Tonight show" kod Jimmyja Fallona, objasnio je svoju odluku te priznao da bi ga to zabavilo.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije