Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izgleda fenomenalno

Vlatka Pokos obradom 'Metka' najavila veliki glazbeni povratak

vlatka pokos
Foto: Goran Telak
1/5
07.08.2014.
u 12:21

Ova pjesma, čiji se spot upravo snima u klubu Aquarius na Zrću, obilježava 20. godišnjicu od objavljivanja

Vlatka Pokos objavivši 1994. godine pjesmu "Metak" postala je dio pop legende '90-ih, a za 20. obljetnicu snimila je remiks za istoimeni hit.

Ova pjesma, čiji se spot upravo snima u klubu Aquarius na Zrću, obilježava veliki povratak atraktivne Vlatke na glazbenu scenu.

Pjevačica je poprilično uzbuđena zbog novih izazova, a velika želja bila joj je uhvatiti klupsku atmosferu kakvu godinama njeguje jedan od najboljih jadranskih klubova.

– Nisam pobornik mainstream trendova na našoj glazbenoj sceni pa sam svoju pjesmu koja je top listama vladala početkom devedesetih poželjela ponovno izvesti u house verziji. Živim atipičan život za svoje godine, družim se s mlađim ljudima i super se osjećam. Drago mi je kada vidim da i nove generacije poznaju stihove pjesme i da je "Metak" zapravo još uvijek vrlo aktualni hit kaže Vlatka koja i dalje izgleda fenomenalno.

Pjevačica nije isključila ni snimanje još nekih pjesama u istom glazbenom stilu, ali za početak će ovih dana dovršiti snimanje "Metka".

>>Mila Elegović savjetovala Vlatki Pokos: 'Oženjeni muškarac = bježi, bježi'

>>Vlatka Pokos: Nije mi krivo što su objavljene slike mojih golih grudi!

Foto: Goran Telak

Komentara 10

TA
tamanitelj
12:42 07.08.2014.

Izgleda da je dobila metak

DU
Deleted user
14:59 07.08.2014.

Pravo pitanje u anketi bi trebalo biti: sjećate li se Vlatke Pokos?

Avatar butcher
butcher
13:51 07.08.2014.

Bila popularna pjesma medu zagrebackim podzemljem 90ih )

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije