Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMIJERA

Vidovnjak - crnohumorna hit serija o vidovnjacima u Los Angelesu

Vidovnjak
Foto: AXN
1/7
17.02.2021.
u 12:38

Prva sezona sadrži 10 epizoda, a premijerno će se moći pogledati od 17. veljače

Vidovnjak“, nova crnohumorna serija, stiže premijerno na AXN Adriju 17. veljače. Od autora Lesa Bohema i izvršnih producenata serijala „Breaking Bad“ dolazi mračni pogled na svijet vidovnjaka u Los Angelesu i 2000 godina staru povijest vjerovanja i prijevara.

Charlie Haverford bivši je mađioničar i prevarant u čijem vlasništvu je niz „prodavaonica sudbine“, uz koje se bavi i  ugovaranjem građevinskih poslova za obitelj koja kontrolira taj posao u većem dijelu Los Angelesa. Kad udarac u glavu bijesnog dečka klijentice presiječe seansu hipnoze tijekom audicije za novog "vidovnjaka", čovjek čiji se cijeli život temelji na prijevari počinje vidjeti i osjećati neke vrlo stvarne i temeljne istine. Charliejeva supruga. Linda je bolesna i umorna od njihova osrednjeg života i želi se odvojiti od Fonsa, samohranog oca koji upravlja vidovnjačkim carstvom obitelji Marks te kontrolira Haverfordovu budućnost.

Foto: AXN

Glavne uloge u „Vidovnjaku“ tumače Jeffrey Donovan (poznat po rolama u „Fargu“ i „Sicariu“) kao Charlie Haverford, KaDee Strickland (ponajviše poznata iz serije „Privatna prksa“) kao Linda Haverford te Angus Sampson kao Fonso Marks. Ritu, lukavu, zavodljivu i sadističku majku iz klana Marks, odlično je odigrala legendarna Isabella Rossellini. Prva sezona sadrži 10 epizoda, a premijerno će se moći pogledati od 17. veljače u tjednom terminu srijedom od 21:55.

Foto: AXN

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije