Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nevjerojatno

VIDEO Kakav luksuz! Zavirite u dom kćeri najbogatije Hrvatice, ovu vilu prodaje za više od milijardu kuna

Petra Ecclestone Leaves  Annabel's Restaurant in London
Foto: Chinedu/Vantagenews.com
1/4
20.10.2021.
u 07:00

Petra ju je kupila dok je još bila u braku s višim suprugom Jamesom Stuntom 2010. a trebalo joj je čak 5 godina da ju potpuno preuredi, jer se sastojala samo od prizemlja i jednog kata.

Petra Ecclestone, starija kći Bernieja Ecclestonea i Slavice Radić zadnjih godina živi u Los Angelesu, te zbog toga prodaje svou spektakularnu vilu u Londonu, koja je poznata i pod nazivom Sloane House. 

To je georgianska vila s kraja 18. stoljeća te se nalazi na granici eksluzivnih kvartova Kensingtona i Chelsea

Petra ju je kupila dok je još bila u braku s višim suprugom Jamesom Stuntom 2010. a trebalo joj je čak 5 godina da ju potpuno preuredi, jer se sastojala samo od prizemlja i jednog kata. 

 

- Kopali smo čak 15 metara duboko -  kazala je Ecclestone koja je željela da kuća odiše modernim luksuzom. Zbopg toga sada podrum ima zatvoreni bazen, teretanu, spa, hamam, salon, dječju igraonicu, terene za skvoš i kućno kino.

Baš zbog toga, proveli su ovdje veći dio pandemije, jer u obitelji imaju i četvero djece koja su uživala u svakom kutku. 
- Imali smo jako puno sreće. Iskreno, bilo je to vjerojatno najomiljenije obiteljsko vrijeme -  kazao je Palmeri, koji je inače agent za nekretnine. 
Kako Ecclestone već neko vrijeme živi u Americi, ovo imanje im je zapravo 'višak'. Nasljednica je kazala kako ga je već pokušala prodati 2019. za 150 milijuna funti, a sada je ponovno otvorena za ponude zainteresiranih kupaca. 
Ovaj put, ipak, traže nešto više novaca, pa će ju ponuditi za 175 milijuna funti ili milijardu i pol kuna. 

VIDEO Squid game postaje najpopularnija Netflixova serija: Pogledalo ju je 111 milijuna kućanstava!

 

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
07:11 20.10.2021.

da kada peljese onog patuljastog talijana...najbogatija hrvatica kaj god ????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije