Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSCAR 2019.

VIDEO: Akademija je ovim izborom pokazala kako si ne želi pucati u nogu

Foto: Vecernji.hr
25.02.2019.
u 18:55

- Velik je novac tu u pitanju. Da je Oscar dobio film "Roma", koji je prikazan na Netflixu, Akademija bi tako sama sebi pucala u nogu jer bi ljudima poručila da ne trebaju ići u kino kad su bolji filmovi na televiziji - kazao je Bubalo.

Iza nas je 91. dodjela nagrade Oscar, a ovogodišnje rezultate sumirali su Večernjakovi filmski kritičari Samir Milla i Robert Bubalo. Premda su mnogi najavljivali kako je "Roma" najveći favorit za najbolji film, Oscar je na kraju otišao u ruke Peteru Farellyju i filmu "Zelena knjiga". 

- Članovi Akademije znaju što rade. Vodi se nesmiljeni rat između kina i televizije. Velik je novac tu u pitanju. Da je Oscar dobio film "Roma", koji je prikazan na Netflixu, Akademija bi tako sama sebi pucala u nogu jer bi ljudima poručila da ne trebaju ići u kino kad su bolji filmovi na televiziji - kazao je Bubalo. 

Što naši kritičari misle o drugim dobitnicima Oscara, pogledajte u videu: 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Kaladin
Kaladin
19:13 25.02.2019.

Dakle, kad se govori i piše "najbolji film", misli se ulizivanje crncima, migrantima, lgbt, demokratima, akademiji, Meryl Streep itd...

Avatar BilanMandić
BilanMandić
09:13 26.02.2019.

To smeće nitko više ne gleda, osim možda Rade Borić..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije