Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iskreno o svemu

Veljača: Pronašla sam se u majčinstvu, silno želim još djece

Jelena Veljača
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/9
27.12.2019.
u 20:50

Producentica i glumica kaže kako silno želi još djece jer se u majčinstvu pronašla na način na koji nije mogla ni sanjati.

Rezimirajući godinu od koje se opraštamo uskoro, glumica i producentica Jelena Veljača kaže kako joj je godinu obilježilo nešto što uopće nije planirala.

- Najljepše za mene je što ništa što se dogodilo, a prekrasno je i osnažujuće, nije bilo planirano. Aktivistički smjer je u potpunosti preuzeo moj identitet barem što se tiče 2019. Već 9 mjeseci postoji inicijativa #spasime čija sam ja ponosna članica s još šest žena i sve što se dogodilo u ovoj godini u sjeni je uspjeha koje smo napravile na polju borbe protiv obiteljskog i seksualnog nasilja - rekla je Veljača u razgovoru za Gloriju

Foto: Marin Tironi/Pixsell

Dio ove godine provela je u Beogradu zbog snimanja serije "Pogrešan čovjek" i kaže kako je u Beogradu njezina kći Lena doživjela transformaciju iz bebe u djevojčicu i strahovala je kako će proći njihov povratak u Zagreb.

- Bojala sam se kako će podnijeti povratak u Zagreb jer joj je Beograd bio njezin grad,  ali smo se jako dobro snašle i ja sam isto tako morala prihvatiti da sam ja sada žena koja s malim djetetom živim sama i da je to u redu. Zvuči banalno, ali je jako teško jer društvo još uvijek šalje poruku ukoliko nisi u onoj savršenoj slici rodne uloge a to je savršena obitelj, nekako si neuspješna. I ja sam bez obzira na sve što znam i na sve što sam pročitala i o čemu sam pisala i ja sam jako patila i ovo je bila godina oslobođenja i otpuštanja - rekla je Jelena Veljača. 

Dodala je kako se nada da će 2020. biti godina novih stvari te da silno želi još djece.

- Nikada nisam to skrivala jer sam se u majčinstvu pronašla na način na koji nisam mogla ni sanjati - rekla je i nadovezala se na temu samohranog majčinstva:  - Teško je i puno nagrade istovremeno. Posebna energija se stvara između majke i djeteta koji sami prolaze kroz život i nisam nesretna što smo prošli kroz to i štogod da se dogodi kasnije drago mi je da ima to iskustvo. 

Ključne riječi

Komentara 12

RA
Rafael945
21:31 27.12.2019.

Sljedećih desetak godina neka pravi "februarčiće"u srbiji, onda neka se sa njima vrati u Hrvatsku, socijalna pomoć bit će joj dostatna.

IH
iron.hide.54966
21:55 27.12.2019.

Što god samo nek ne glumi božicu pravde...

ZA
zagora
21:16 27.12.2019.

di je problem nademo se di ona hoce i pravimo dicu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije