Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Problem

Jelenu Veljaču naljutila naša carina: Haljinu trebam večeras

Foto: Marin Tironi/Pixsell
1/7
16.12.2019.
u 17:47

Glumica je na Instagramu podijelila sliku gdje je zapela njezina pošiljka s Net-a-Portera...

Scenaristica i glumica Jelena Veljača na Instagramu je podijelila kakav problem ima s hrvatskom carinom. U Instagram storyju objavila je presliku narudžbe s Net-a-Portera i na slici se vidi gdje je zapela njezina pošiljka.

- Obožavanje hrvatske carine koju čak i Net-a-Porter naziva nekontroliranom - piše Jelena u objavi na kojoj je crvenim krugom zaokružila dio u kojem piše kako njena pošiljka stoji zbog odgode koja se ne može kontrolirati.

U pošiljci je haljina koju je Jelene očekivala i  koja joj treba za večeras. Jelena je ovaj vikend pripremila rođendansko slavlje svojoj kćeri Leni koja je napunila četiri godine.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Glumica je Lenu dobila u braku s glumcem Draženom Čučekom s kojim je u braku bila tri godine, a sada je u vezi s RTL-ovim direktorom prodaje Ivanom Galeom. 
 

Ključne riječi

Komentara 14

Avatar Mentat
Mentat
17:54 16.12.2019.

Joj. Tragedija. Otkaz svima na carini! Pa Februarka mora večeras obući baš tu haljinu! Tražim da Bero i Šokre sazovu vanrednu sjednicu Sabora, na kojoj će se raspravljati o nepovjerenju ministru!!!

AL
altruist
18:04 16.12.2019.

Sorry kaj se na tebe odnose zakoni i pravila kao za druge ljude.

PI
pilkodebilko
19:24 16.12.2019.

Obuci vreću krumpira, oborit ćeš s nogu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije