Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ovog proljeća

Veliki romantičar i izvanredan glazbenik Sergej Ćetković nastupa dvije večeri zaredom u Lisinskom

Foto: Promo
1/4
18.01.2023.
u 00:10

U dvorani Vatroslav Lisinski pjevač će nastupiti 21. i 22. ožujka. Sergej kaže kako je sretan što se sa svojim glazbenicima vraća u dvoranu koja njeguje lijep odnos prema glazbi.

Prvi koncert Sergeja Ćetkovića, najavljen za 21. ožujka, rasprodan je, stoga će miljenik zagrebačke publike u Lisinskom nastupiti i 22. ožujka. Glazbenik i kantautor, koji je na sceni više od 20 godina, ponovno će ispuniti zrak ljubavnim baladama i pokloniti publici svoju ljubav prema glazbi, te će se opet zaredati razmjena emocija kojih ne manjka na njegovim koncertima.

„Sretan sam svaki put kad se sa svojim glazbenicima i pjesmama vratim na neko mjesto, posebno kad se radi o tako cijenjenoj koncertnoj dvorani koja njeguje lijep odnos prema glazbi i nudi bogat izbor svojoj publici. Vraćamo se na mjesto na kojem smo se svaki put odlično proveli, i mi na pozornici i naša publika zajedno s nama!“ rekao je Ćetković najavljujući koncert u Zagrebu.

Glazbeni put ovog velikana započeo je još u dječačkoj dobi u bendu "Vatrena srca" u kojem je sa samo sedam godina pjevao i svirao klavir. No profesionalnu karijeru započeo je 1998. nastupivši na festivalu Sunčane skale. Dvije godine poslije objavio je prvi album koji već u startu postiže veliki uspjeh u Crnoj Gori, a kada je nova diskografska kuća Goraton otkupila prava i reprintala CD u državama bivše Jugoslavije, Sergej je postao poznat širom regije. Ovaj simpatični pjevač, veliki romantičar i izvanredan performer oduševit će vas karizmom, skromnošću, ali i emotivnim izvedbama, a koncert u Lisinskom idealna je prilika da to doživite.

Koncerti naziva Na prvi pogled početkom proljeća ispunit će zrak ljubavnim baladama te će se opet zaredati razmjena emocija kojih nikada ne manjka na njegovim susretima sa zagrebačkom publikom.

Ulaznice za drugi koncert, koji se održava 22. ožujka, od danas su dostupne na blagajnama Lisinskog te online OVDJE, a njihova cijena iznosi 20, 23, 27 i 33 eura.

VIDEO Memoari princa Harryja postali najprodavanija publicistička knjiga u povijesti

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

IV
IvanHB1
23:51 17.01.2023.

Nikad čuo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije