Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
multimedijski projekt

Večeras u 21 sat na HTV-u 2 ne propustite dodjelu nagrada projekta 'Moja.hr': Iz svake županije bira se najbolji

Foto: PIXSELL
1/21
01.07.2021.
u 09:00

Reportaže o svim autorima objavljene su tijekom svibnja i lipnja u Večernjem listu i na Hrvatskoj radioteleviziji, a večeras u 21 sat na Drugom programu HRT-a u izravnom prijenosu  na završnoj svečanosti projekta bit će prikazani svi videouraci, njih 21.

Kako mladi diljem Hrvatske vide svoju svakodnevicu, što ih je motiviralo da ostanu u svome kraju, zbog čega im je najljepši i najdraži baš onaj kutak Lijepe Naše u kojem žive?..

Odgovore smo potražili kroz multimedijalni projekt "Moja.hr" u kojem su mladi iz svih 20 županija i Grada Zagreba snimili jednominutni video o svome kraju, predstavivši ga kroz autorske priče – životne, duhovite, svakodnevne...

Reportaže o svim autorima objavljene su tijekom svibnja i lipnja u Večernjem listu i na Hrvatskoj radioteleviziji, a večeras u 21 sat na Drugom programu HRT-a u izravnom prijenosu  na završnoj svečanosti projekta bit će prikazani svi videouraci, njih 21. Predstavit će nam se i autori, bit će dobre glazbe i zabave, za što će se pobrinuti Mia Dimšić i Blu Vinil, a proglasit ćemo i pobjednika – županiju koja je po odluci žirija najbolje uspjela predstaviti sve svoje ljepote.

"Moj kraj, moja uspomena, moja budućnost“ slogan je ovoga projekta kojim je Večernji list u suradnji s Ministarstvom turizma i sporta, Hrvatskom turističkom zajednicom te partnerom projekta Hrvatskom radiotelevizijom predstavio sve ljepote Hrvatske viđene očima mladih koji svoju budućnost žele graditi u Lijepoj Našoj.

Voditelji su Daniela Trbović i Duško Ćurlić.

VIDEO>> Nastup Ane Rucner s bivšim suprugom i novim dečkom

Komentara 2

CR
crna.rupa
21:58 01.07.2021.

Moglo bi se npr. svake godine iz svake županije birati sudac za nagradu koji je u godinu dana riješio pravomočno bar jednog kriminalca.

BE
belototo
21:32 01.07.2021.

Ovo je gore od dizanja morala za vrijeme rata. Pokušavaju zadržati ljude krivim stvarima, od ljepote, bakine hrane i tradicije se ne živi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije