Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
presretna pjevačica

Veliko slavlje u obitelji Severine Kojić: Stigla još jedna beba!

Foto: Instagram
1/7
29.06.2021.
u 15:00

Miji i njezinom partneru Ivanu Lepušiću ovo je prvo dijete pa će im zasigurno od velike pomoći biti Severinina blizina. Naime, Mia i Ivan žive preko puta pjevačice, a upravo se Mia često znala ponuditi Severini i pričuvati joj sina Aleksandra.

Pjevačica Severina Kojić ovih dana ne skida osmijeh s lica, a razlog je još jedna prinova u obitelji. Njezina nećakinja Mia Popović, kći njezine starije sestre Marijane, u Klinici za ženske bolesti i porode u Zagrebu rodila je sina, javlja Gloria.

Miji i njezinom partneru Ivanu Lepušiću ovo je prvo dijete pa će im zasigurno od velike pomoći biti Severinina blizina. Naime, Mia i Ivan žive preko puta pjevačice koja već ima majčinsko iskustvo sa sinom Aleksandrom. Upravo je Mia bila od velike koristi i Severini dok je njezin Aleksandar bio beba jer je svojoj teti rado čuvala sina.

Foto: FIBA/Screenshot

Koliko su povezane pjevačica i njezina nećakinja ekonomistica dalo se naslutiti i na Mijin 30. rođendan. Tom prilikom Severina joj je posvetila emotivnu objavu na svom Instagramu. 

„Postoje u nama neki osjećaji neprevodivi u riječi... kad se rodila, dala sam joj ime... Mia, ni ne znajući koliko će joj to ime pristajati... jer je mila i jer je moja. S ponosom slušam kad je drugi hvale, a ja ne mogu dovoljno zahvaliti 'onom gore' što mi ju je poslao. Mila moja, želim da nikad ne skidaš ovaj osmijeh s lica i da te sreća prati gdje god krenula. Sreeetan rodjuš, okrugli 30., finili su Mare bali. Voli te ponosna tetka!”, napisala je tada.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku sa Zdenkom Kovačiček 

 

Ključne riječi

Komentara 1

DA
DarkIndigo
21:41 30.06.2021.

Severinina blizina od velike pomoći, čuj to 😂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije