Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STIGLA KRALJEVSKA BEBA

Uzbuđeni Britanci: vojvotkinja Kate rodila je sina!

Vojvotkinja Kate Middleton i princ William
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
23.04.2018.
u 19:47

– Njeno kraljevsko visočanstvo vojvotkinja od Cambridgea rodila je danas u 11.01. Beba je teška 3.82 kilograma, a pri porodu je bio nazočan i vojvoda od Cambridgea – stoji u priopćenju koje je kraljevska obitelj objavila na Twitteru.

Rodio se novi princ! Kraljevska palača objavila je na svom službenom profilu na Twitteru kako je Kate Middleeton danas u 11.01 po lokalnom vremenu (12.01 po srednjoeueropskom) rodila sina!

– Njeno kraljevsko visočanstvo vojvotkinja od Cambridgea rodila je danas u 11.01. Beba je teška 3.82 kilograma, a pri porodu je bio nazočan i vojvoda od Cambridgea – stoji u priopćenju koje je kraljevska obitelj objavila na Twitteru.

Na Twitteru su napisali kako je cijela kraljevska obitelj uzbuđena zbog novosti, baš kao i obitelj vojvotkinje od Cambridgea. Kate je jutros osjetila trudove te je odmah prebačena u bolnicu.

– Njezino kraljevsko veličanstvo, vojvotkinja od Cambridgea otpraćena je u bolnicu St. Mary u Londonu u početnoj fazi trudova. Vojvotkinja je do bolnice putovala automobilom, a pratio ju je njen suprug, vojvoda od Cambridgea – objavili su ranije na Twitteru.

Britanski princ William i supruga Kate napustili su u ponedjeljak bolnicu nasmiješeni i noseći svog sina, manje od sedam sati nakon poroda.

Noseći bebu u sjedalici za automobil, William i Kate smiješili su se i mahali okupljenim čestitarima pred bolnicom i potom se odvezli u Land Roveru.

George i Charlotte stigli su u bolnicu kako bi upoznali svojeg mlađeg brata. 

Kate je rodila u istoj bolnici u kojoj je rodila i sina Georgea te kći Charlotte. Novo dijete u kraljevskoj obitelji peto je u redu naslijeđavanja britanske krune – iza princa Charlesa, Williama, Georgea i Charlotte. Princ Harry tako je pao na šesto mjesto.

Komentara 43

Avatar Apsalar
Apsalar
14:31 23.04.2018.

A nije mi do kraljeva, ali kao primjer svojoj naciji, lijepo je da Kate ima troje djece.

Avatar Mabolimekrac
Mabolimekrac
10:21 23.04.2018.

Oo mile ti majke... Ja vise danas ne mogu nista radit od šoka

VL
????
10:30 23.04.2018.

Ja sam šokiran, taj UK, kakva je to zadrta nedođija. Svi plješću vojvotkinji zato jer je pristala biti inkubator švapskoj vladajućoj lozi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije