Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Širimo ljubav

Uz zavodljivu fotografiju Lucija Lugomer poslala snažnu poruku

Foto: Instagram
1/3
19.01.2018.
u 13:20

I bez komplimenata ti si predivna, vrijediš i bez ljubavne veze, poručila je Lucija i obožavatelji su joj uzvratili komplimentima kako je savršena.

Ljepota dolazi u svim oblicima i veličinama! - poručila je nedavno na Instagramu Lucija Lugomer i oduševila je svoje pratitelje, a sada je sličnom objavom opet izazvala oduševljenje.

Lucija voli svoje raskošne obline i s ponosom ih ističe baš kao na najnovijoj fotografiji objavljenoj na društvenoj mreži Instagram. Odjenula je usku crnu mini haljinu i napisala motivirajuću poruku.

 

 

- Širimo ljubav! I bez komplimenata ti si predivna, vrijediš i bez ljubavne veze. Čak i kad si sama voljena si. Prestani tražiti sve što trebaš izvan sebe. Ti si već sve ono što bi trebao biti - napisala je Lugomer.

Nakon što je objavila ovu zavodljivu fotku i napisala snažnu poruku dobila je pregršt komplemenata kako izgleda predivo, seksi i savršeno.

1/8

Komentara 8

BL
blackpetar
14:35 19.01.2018.

kad se bude ljecila od secera,tlaka,kardiovaskularnih bolesti itd itd a sve za 60 kuna dopunskog osiguranja dok ce ostatak racuna podmiriti porezni obveznici i tad ce biti prelijepa,treba uvesti index za osiguranje za pretile,ovisnike o cigaretama,alkoholu,kocki,droga itd. pa nek svatko placa svoju cijenu kad zavrsi u bolnici

DU
Deleted user
16:56 19.01.2018.

trafika

Avatar Klodi
Klodi
19:32 19.01.2018.

Budimo realni. Kakav XXXXXL. Jednostavno debela je. Ima lijepu facu ali kaj je je. Debela je. Admin zašto je obrisani moj prethodni komentar. Nit sam bio prost niti sam ikoga uvrijedio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije