Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pukla ljubav?

Svatko na svoju stranu: Ivana u Beograd, a Dikan u Dubai

Josip Radeljak u društvu zgodne crnke
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/3
17.01.2018.
u 12:59

Tijekom prosinca Ivana Stanojević i Josip Radeljak Dikan intenzivno su se družili i ona je s njegovom obitelji provela i Božić, a sada su se prestali pratiti na društvenim mrežama.

Ljubav i prijateljstvo Beograđanke Ivane Stanojević i našeg poduzetnika Josipa Radeljaka Dikana navodno više ne postoji.

Kako pišu 24 sata, lijepa Ivana je nakon mjesec dana boravka u Zagrebu, u kojem je htjela ostati i trajno, spakirala kofere i vratila se u Beograd, a Dikan se uputio na odmor u Dubaiju. 

 

 

Ono kad te u Dubaiu napadnu Japanke za slikanje i misle da si Gary Coper !?

A post shared by Josip Radeljak (@josipradeljak) on

 

 

 

Ma ko ovo more platit ...

A post shared by Josip Radeljak (@josipradeljak) on

 

Više se ne prate ni na društvenim mrežama, a donedavno su zajedno pohodili premijere i ruku pod ruku šetali zagrebačkom špicom i uživali u zajedničkim večerama u zagrebačkim restoranima.

Ivana je prema pisanju medija u Srbiji bila i miljenica Vojislava Šešelja s kojim se fotografirala prije tri godine. Na svom Facebooku nedavno je otkrila i kakvu muziku voli i prijateljima je u dva navrata dobro jutro poželjela uz Šumadijsko kolo, a te statuse je ubrzo izbrisala. S Dikanovom obitelji je provela Božić što su pokazale i Dikanove fotografije na Facebooku.

Josip Radeljak u društvu zgodne crnke
1/6

Komentara 5

PA
pavel1001
18:13 17.01.2018.

oronuli lav

LU
Lujo123
15:01 17.01.2018.

e sad će doći presuda da vrati pare - hahahahaha!

Avatar tiselmilanvukovic
tiselmilanvukovic
02:56 18.01.2018.

Nadam se da nije koristila kreditnu karticu Dikanovog sina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije