Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PLUS SIZE MODEL

Izazov Lucije Lugomer: koliko ih možete staviti u usta?

Generalski Stol - Lucija Lugomer
Foto: Boris Ščitar/PIXSELL
1/4
16.01.2018.
u 20:50

Teško je opisati dozu smijeha koji je nastao ovim videom tako da vam zbilja preporučam da probate i vi i napišite mi brojku u komentar. ‘Najte da se moram sama blamirati’. Svi za jednog - jedan za sve - napisala je Lucija

Najpoznatiji hrvatski plus size model Lucija Lugomer na Instagramu je svojim fanovima objavila svojevrsni izazov. Lucija je veliki ljubitelj sljezovih kolačića, Marshmallowsa, pa je fanove pitala koliko ih oni odjednom mogu staviti u usta.

- Mnogo toga ste naučili u ove dvije i pol godine o meni a sada znate i koliku čeljust imam, haha!! Priznajte, niste to ocekivali. Teško je opisati dozu smijeha koji je nastao ovim videom tako da vam zbilja preporučam da probate i vi i napišite mi brojku u komentar. ‘Najte da se moram sama blamirati’. Svi za jednog - jedan za sve - napisala je Lucija pokraj videa kojeg je snimila u Opatiji.

 

❗️[Koliko ti Marshmallows-a mozes staviti u usta?]❗️ @huaweimobilehrv me svaki puta iznova iznenadi. 😂 Odlucili smo vas zabaviti, na moj racun - naravno 💁🏻‍♀️ i pokazati koliko marshmallows-a Lucija moze staviti u usta a ja vas trazim da se ukljucite i vi i taggirate #MATESHMALLOWS 😉 Mnogo toga ste naucili u ove dvije i pol godine o meni a sada znate i koliku celjust imam, haha!! 😂😂😂 Priznajte, niste to ocekivali.🙈 Tesko je opisati dozu smijeha koji je nastao ovim videom tako da vam zbilja preporucam da probate i vi i napisite mi brojku u komentar. 📝 ‘Najte da se moram sama blamirati’ 😂 Svi za jednog - jedan za sve🙋‍♀️ • Huawei Mate 10 Pro nije samo veliki mobitel, u njemu je upakirano veeliki mozak i srce. Kao sto sam prije spominjala, 4000mah baterija, 6GB rama i 128GB prostora za pohranu, sve to vam je dovoljno za cijelogodisnju zabavu bas poput ove!!!♥️ • • • • • #mateshmallows #huaweiultimate #huaweimate10pro #huawei #funny #video #votd #crazy #marshmallow #happy #love #chubbybunny #challenge #croatia #zagreb #opatija #letthegamesbegin #canyoudoit #crazyday #loveit #videogames #videoshoot #fun

A post shared by LUCIJA LUGOMER (@lusiluer_plussizemodel) on

Uslijedilo je više od 50 tisuća likeova i brojni komentari fanova koji su prihvatili izazov. Mnogi su bili oduševljeni i što su čuli Luciju, a među njima je bilo i fanova iz drugih zemalja.

Generalski Stol - Lucija Lugomer
1/13
Ključne riječi

Komentara 11

BA
badger2
02:18 17.01.2018.

dobra

CH
CharlesBukowski
11:31 18.01.2018.

ne kuzim zasto je forsirate toliko.. svaki dan nesto o njoj pisete.. a u biti cura je olicenje nezdravog zivota i nemara prema vlastitom tijelu.. ima cura koje se trude, vjezbaju, hrane se zdravo pisite o njima..

DU
Deleted user
21:13 16.01.2018.

Kruh te jebo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije