Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Videostar

Uz pomoć Sanje Agić i Marija Petrekovića postani zvijezda i zarađuj od YouTubea

Talent show Videostar
Foto: Promo
1/3
02.10.2017.
u 09:03

Najpoznatija hrvatska make up artistica i najsmješniji čovjek na malim ekranima traže zvijezdu talent showa VideoStar koja će uz njihovu pomoć snimati videa i zarađivati prosvječnu hrvatsku plaću

Čarobne ruke profesionalne make up artistice Sanje Agić godinama uljepšavaju lica poznatih dama na estradi. A upravo je to adut koji će svi koji se prijave na najzabavniji online talent show Videostar prepoznati.

- Budući da sam radila na brojnim projektima s vrhunskim profesionalcima, mislim da ćemo svi u žiriju imati čime potaknuti sve kandidate da u ovom natjecanju daju najbolje od sebe te se prepuste vlastitoj mašti i kreativnosti - objasnila je Sanja.

Posebno je veseli upoznati mlade kreativke i kreativce koji će u svojim videouradcima u prvi plan staviti svoje umijeće igranja s make-upom.

- Ono što će me oduševiti su osobnost natjecatelja, ali i makeup prilagođen prirodnim crtama lica – objašnjava poznata make up artistica i dodaje da svi koji će se prijaviti u kategoriji Beauty moraju pokazati svoj potencijal.

- Neka daju sve od sebe. Neka budu svoje, to je ono što će me osvojiti – uvjerena je Sanja.

O zvjezdanoj budućnosti natjecatelja odlučivat će i Igor Barberić, poznati glumac i redatelj, koreograf i pjevač, iza kojeg su brojni uspješni showovi, mjuzikli i prva hrvatska YouTube serija “Isti san”, koja je oduševila publiku i oborila rekorde gledanosti.

- Uigrana smo ekipa i dobro znamo što radimo - istaknuo je Barberić.
Glavni zadatak žirija, ali i gledatelja, bit će prepoznati kreativce koji se svoj talent ne boje snimiti. Barberić dodaje da nas u novoj sezoni “VideoStara” očekuje puno iznenađenja, ali i izazova, kako za žiri, tako i za natjecatelje.

- Imat ćemo pune ruke posla, pa i samim time pregleda - rekao je uz smijeh.

Uvjeren je da će ove godine natjecatelji posebno zasjati, a kako bi bili još bolji ima i savjet koji je vrijedan JoomBoos Videostar statue od 10.000 kuna.
- Možete biti u kategoriji koja je možda jako popularna, ali obradite sadržaj na vama originalan način - savjetuje Barberić.

Originalan pristup temi važan je faktor u YouTube popularnosti, pa samim time i zarade putem tog kanala. Do vjerne publike, popularni youtuberi, došli su stvaranjem sadržaja koji može biti ili edukativni, zabavni ili samo kako bi bili cool. No i takvi videi moraju imati faktor x, ono nešto zbog čega bi stalno dolazili na određene kanale.

YouTuberske zvijezde tako su svojim hobijima počele dobro zarađivati. Mnogi od njih snimaju sponzorske videe i reklame, a neki i pišu knjige, glume u serijama i filmovima ili surađuju s nekim od najvećih brendova. Upravo zato je Videostar prilika života.

Pobjednik će osvojiti putovanje u Hollywood, super ugovor s najpopularnijim YouTube kanalom u zemlji, JoomBoosom, ali i set za snimanje i statuu vrijednu 10.000 kuna. Ako mislite da je vaš prijatelj, dečko ili djevojka savršen kandidat, slobodno ga cinkajte jer ako uđe u finale osvojit ćete 1000 kuna.

Uskoro će nova zvijezda biti rođena, jer prijave za Videostar uskoro počinju, a savjet natjecateljima kako pobijediti ima i slavni komičar Mario Petreković.

- Nadam se da će se predstaviti u najboljem svijetlu, svoj talent, bez straha i srama od mogućeg javnog linča svojih vršnjaka putem društvenih mreža. Budite hrabri, odvažni, originalni, maštoviti, bez kopiranja drugih, sličnih uradaka i sigurni u sebe. Ništa nije nemoguće, jer moguće je sve ili ništa – zaključio je Petreković.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije