Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dolijali

Uhićeni lopovi koji su provalili u kuću pjevačice Tine Rupčić

Tina Rupcic
Boris Ščitar/Pixsell
25.08.2010.
u 16:00

Sretna sam što je policija brzo našla provalnike kako bi shvatili da ne mogu proći nekažnjeno kada nekome provale u dom i otuđe vrijedne stvari - rekla je Tina.

Samo tri dana nakon što je provaljeno u kuću pjevačice Tine Rupčić, policija je uhvatila drske lopove koji su joj iz kuće na Kustošijskom vencu, u kojoj živi sa sinovima Noom i Jakovom, otuđili nakit i kamere. 

– Iskreno, nisam se uopće nadala da će policija biti tako brza s obzirom na to da svaki dan u novinama čitam o silnim pljačkama, ali rijetko kad pročitam da su ti lopovi i uhićeni – rekla je pjevačica grupe D.O.G. Kantina koja je bila na moru dok su joj lopovi harali kućom. Kako piše u policijskom izvještaju, dvojica 18-godišnjaka K. B. i Z. A. polomili su stup žičane ograde i ušli u dvorište. Nakon toga su obili prozor u prizemlju i kroz njega ušli u kuću. Osim što su otuđili vrijedne stvari, mladi kradljivci napravili su i veliku štetu u kući. Pustili su vodu u umivaoniku kojem su odvod začepili krpom, zbog čega su poplavili prizemlje, hodnik, stubište i podrum, a u dnevnom boravku zapalili su papir i ostavili uključen toster.

– Šteta je velika, ali trenutačno mi nije bitno hoće li mi otuđene stvari biti vraćene, važnije mi je da su krivci uhićeni. Drago mi je što ih je policija tako brzo pronašla da nauče da ipak ne možeš proći nekažnjeno kad nekome tako nasilno uđeš u kuću i pokradeš stvari – zadovoljna je pjevačica.

Ključne riječi

Komentara 3

MO
moroder
18:27 25.08.2010.

Ne pjeva u bircuzu nego u nekoj Dog kantini. Na šanku radi Floki.

UD
Utjerivać dobroga
19:33 25.08.2010.

Ma ko je sada opet ova? Tih nekakvih žena koje su željne pojavljivanja u novinama imamo više nego cijela Francuska. Gdje ih samo nalazite, kriterija, jasno je nema, jer ovo je već dno dna.

ST
stela
04:03 26.08.2010.

super da su ih uhvatili, ali jos me vise zanima kako ce ih kaznit. ajd, donekle mogu shvatit da idu ukrast, al poplavit kucu i pokusat podmetnut pozar? totalni manijaci

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije