Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nekoliko tjedana nakon operacije

U 81. godini preminuo Charlie Watts, bubnjar legendarnih Rolling Stonesa

The Rolling Stones pose as they arrive for the opening of the new exhibit
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
24.08.2021.
u 18:48

Zbog toga je morao prekinuti probe za američku turneju, a zahvatu za koji se nije navelo o čemu je točno riječ, se podvrgnuo u jednoj londonskoj klinici

Legendarni bubnjar grupe Rolling Stones Charlie Watts preminuo je danas u 81. godini života. Tužnu vijest je potvrdio njegov agent.

Watts je preminuo samo nekoliko tjedana nakon hitne operacije srca. Zbog toga je morao prekinuti probe za američku turneju, a zahvatu za koji se nije navelo o čemu je točno riječ, se podvrgnuo u jednoj londonskoj klinici. Iako je sve prošlo u redu i liječnici su predvidjeli da bi se trebao dobro oporaviti, ipak se nije pridružio članovima benda na turneji, a nekoliko tjedana nakon - i preminuo. 

Naime, ovo je prvi puta od 1963. godine da je slavni glazbenik bio propustio turneju. Zdravstveni problemi ga isprve nisu slomili jer je zadržao vedar duh i u posljednjim tjednima, a mediji su pisali i kako se našalio govoreći da mu po prvi puta u životu tajming i nije baš najbolji. Aludirajući time na to kako je uvijek bio pedantan, organiziran i nesklon kašnjenjima. Inače, turneja nazvala 'No filter tour' bila je planirana za prošlu godinu, ali je zbog pandemije odgođena. Umjesto toga počet će u rujnu. 

VIDEO>>Dino Jelusić: Većina me pamti kao "onog malog koji je gledao Sanji Doležal u dekolte"

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar Agramer000
Agramer000
19:25 24.08.2021.

Počivao u miru.

GC
Great Coatia
19:27 24.08.2021.

To je nažalost tako. Svi mi prije ili kasnije odemo s ovog svijeta. Vječno se ne može živjeti. Ali ono što je ostalo iza njega (kao i ostalih članova benda) još će dugo živjeti među svim poklonicima dobre glazbe.

DU
Deleted user
19:33 24.08.2021.

Da je bubnjao samo u ove tri pjesme * bilo bi dosta ( * " Sympathy For The Devil” " Honky Tonk Women” , “Gimme Shelter” ).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije