Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Luka Peroš

Zvijezda hit- serije "La Casa de Papel" s obitelji ljetuje u Hrvatskoj

Luka Peroš
Foto: Instagram
1/6
24.08.2021.
u 16:14

Glumac Luka Peroš (44) sa suprugom Paulom Feferbaum i njihovim sinom Davidom trenutno se odmara u Hrvatskoj, a odabrao je za Palmižanu. Peroš je svjetsku slavu stekao ulogom pljačkaša Marseillea u hit- seriji "La Casa de Papel".

Glumac Luka Peroš (44) sa suprugom Paulom Feferbaum i njihovim sinom Davidom trenutno se odmara u Hrvatskoj, a odabrao je Palmižanu. Peroš je svjetsku slavu stekao ulogom pljačkaša Marseillea u hit- seriji "La Casa de Papel".

Peta i posljednja sezona ove uspješnice izaći će u dva dijela, prvi dio 3.rujna dok će drugi dio izaći 3. prosinca.

Na Instagramu je podijelio fotografiju sa suprugom, a u opisu je otkrio i važan datum koji su obilježili.

-Večeras je večer romantike. Prošlo je 11 godina otkako si ušla u moj život i počela me činiti boljim čovjekom. Volim te- napisao je uz zajedničku fotografiju glumac. 

Brazilku Paulu Luka je upoznao u Barceloni, u koju se preselio 2010.godine, a prije nje bio je u vezi s kiparicom i dizajnericom Ivanom Popović koja je preminula u 49. godini života nakon bitke s rakom dojke.

Iz veze s Ivanom ima kćer Avu, koja iz veze sa slovenskim majstorom rasvjete Markom Bizovičarem ima kćer Lunu koju je Luka prihvatio kao svoju. Nakon Ivanine smrti, krajem 2016.godine obje ih je doveo u Barcelonu.

VIDEO Dino Jelusić: Većina me pamti kao "onog malog koji je gledao Sanji Doležal u dekolte"

Komentara 1

KA
KadTad
15:52 05.09.2021.

To su oni koji podrzavaju takozvani izrahell i njegove zlocine...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije