Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Abigal Breslin

Tužni dani negdašnje teen zvijezde, u iskrenoj objavi progovorila o smrti u obitelji: 'Teško je'

Foto: profimedia
1/3
30.12.2021.
u 09:15

Pratiteljima je priznala da su “neki dani teži od drugih”.

Mlada američka flumica Abigail Breslin još uvijek se teško nosi s gubitkom oca Michaela Breslina koji je umro od zaraze koronavirusom ranije ove godine. 

“Neću lagati. Čudno mi je sve ovo. Moji prvi blagdani bez mog tate”, napisala je 25-godišnja glumica u objavi na Instagramu na sam Badnjak.

“Obožavam blagdane i toliko sam zahvalna što ih mogu provesti sa svojom mamom, braćom, prijateljima i dečkom… Zaista sam blagoslovljena. Ali teško je znati da ne mogu nazvati tatu i poželjeti mu sretan Božić ili mu poslati poklon bon u neki dobar steakhouse”, dodala je glumica. 

Pratiteljima je priznala da su “neki dani teži od drugih”.

“Tuga je lukavo malo čudovište. Voljela bih da postoji datum isteka ovog da mi netko nedostaje... ali imala sam skoro 25 sjajnih godina sjajnog tatu i imam osjećaj da točno znam što bi on sada rekao. Vidim te, čujem te i nisi sam”, zaključila je objavu glumica.

Abigail se proslavila zahvaljujući filmu "Mala miss Amerike" kada je imala tek 10 godina, a za tu je ulogu dobila i nominaciju za Oscara za najbolju sporednu žensku ulogu. Odrasla je u New Yorku, a njezina je karijera započela kada je imala tek tri godine. Pojavila se u jednoj reklami, nakon koje su je roditelji vodili na audiciju za film "Signs" u kojem je na kraju glumila kćer glavnog lika kojeg je utjelovio Mel Gibson. Imala je manju ulogu u "Princezinim dnevnicima 2" te još nekoliko filmova, a cijeli svijet je počeo brujati o njoj kada je objavljen film "Mala miss Amerike".

Prije četiri godine je otvorila dušu u jednom intervjuu kada je priznala da ju je bivši dečko silovao, nakon čega joj je dijagnosticiran PTSP, a objasnila je i kako nije policiji prijavila napad jer je bila u potpunom šoku i nije si htjela priznati što se dogodilo. Danas je zbog svega aktivna u borbi za ženska prava.

VIDEO>>Danijela Martinović održala koncert u Zagrebu nakon dvije godine: Oduševila i stajlingom u maloj crnoj haljini dubokog dekoltea

 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije