Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA INSTAGRAMU

Marijana Mikulić objasnila zašto suprug i ona imaju usiljene osmijehe na fotografiji i koji kaos se događao

Foto: tomislav miletić/pixsell
1/14
30.12.2021.
u 08:00

Glumica je objavila fotografiju na kojoj pozira sa suprugom Josipom i opisala je što su njihova djeca radila dok su oni pozirali za ovu fotografiju.

Glumica Marijana Mikulić (40) na svojem je Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj pozira sa suprugom Josipom. Fotografija je snimljena uz prigodnu blagdansku scenografiju, a glumica je napisala opis u kojem objašnjava zašto, kako kaže, suprug i ona imaju usiljene osmijehe.  "Evo i nas dvoje se uspjeli sfotkati bez djece", započela je. "Zašto smo ovako ukočeni? Zašto usiljeni osmijesi? 1. jer njih trojica demoliraju studio iza, a žena nas fotka i govori u redu je u redu je, iako svi znamo da nije? 2. jer su pojeli sve što žena ima na stolu za cijeli dan sessiona koji ju čeka? 3. jer smo pola sata prije obiteljskog fotkanja tradicionalno na psmtr? 4. sve gore navedeno?", navela je Marijana. Dodala je da je ona supruga primila za ruku, a on nju nije vjerojatno jer se bojao da ga ne ugrize. "Al evo nas! Nas dvoje, sami, ah divnih li uspomena", zaključila je.

U komentarima su joj pratiteljice pokazale da i one prolaze isto. "Sve poznato", pisale su. "Ali ništa se to ne vidi na vama. Sjajite", poručile su joj.

Podsjetimo, nedavno je Marijana objavila fotografiju iz dizala te otkrila da napokon zajedno izlaze. "Ne krijem ja muža, nego rijetko igdje možemo zajedno kad uvijek jedno od nas ostaje doma čuvati, hraniti, uspavati. Evo, došla baba na tjedan dana, a zarobili smo je na 5 tjedana, pa se stiglo i na večere, u kino, na koncert... Možda ovaj brak i opstane, zahvaljujući babi, naravno", našalila se glumica u opisu fotografije. Dodajmo i da se par vjenčao 2005. godine te zajedno imaju trojicu sinova: Ivana, Andriju i Jakova

VIDEO I Plenković je gledao Don't Look Up!: Donosimo pregled filmske godine

Ključne riječi

Komentara 5

KI
kipper
09:52 30.12.2021.

Teška preserancija.

Avatar Crorašar
Crorašar
09:23 30.12.2021.

Djeca su ti neodgojena. Mojima je bilo dosta da ih pogledam da sjednu. Uvaliti ruke u nečije zdjelice, bez mog dopuštenja? Nema teoretske šanse! Lois iz Malcolma je mala beba za mene.

DU
Deleted user
08:43 30.12.2021.

Prvo ili je velika ljubav u pitanju ili je gosp. suprug dobrostojeći, a drugo ipak skidam njemu kapu, ne izgleda supruga toliko dobro koliko ima problem....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije