Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kao član obitelji

Tužni dani naše pjevačice: 'Znam da si se borio do kraja'

Foto: instagram
1/8
10.10.2019.
u 09:00

Andrei Šušnjari je uginuo pas Noah kojeg je imala 14 godina.

Pjevačica Andrea Šušnjara na društvenim mrežama objavila je tužnu vijest. Naime, uginuo joj je pas Noah kojeg je imala 14 godina.

"14 godina prijateljstva,lipih trenutaka, onih manje lipih, puno borbe,sreće i tuge sve smo prošli... Znam da si se borio do kraja,sada spavaj i odmori se...Nikad te neću zaboravit...vidimo se na nekom lipšem mistu...", napisala je pjevačica uz fotografije.

Foto: Facebook screenshot

 

Podsjetimo, Andrea je ljetos nakon godinu dana uspješnog skrivanja pokazala svog sedam godina mlađeg dečka , a sliku s njim objavila je i na društvenim mrežama. ''Lozinka za sreću'', opisala je svoju vezu ispod objave sretna pjevačica.

Foto: Instagram Asos

"Zajedno smo već godinu dana. Zove se Marko i mlađi je od mene sedam godina", priznala je Andrea novinarima magazina Story u Vodicama.

Pjevačica grupe Magazin svoj ljubavni život voli držati dalje od očiju javnosti, zato se ovim potezom može zaključiti da zgodni Marko zauzima posebno mjesto u njezinu životu.
 

Ključne riječi

Komentara 37

MI
m.ivanisevic2
09:43 10.10.2019.

Umro joj je pas???? Umro? Bok te vidio ako su ovi ljudi normalni.

B2
bordon 2
09:28 10.10.2019.

Čim sam vidio naslov odmah sam znao o čemu se radi. Samo nisam znao da li se radi o psu ili mački? Ne znam što bi rekao na ovo?

Avatar tituš
tituš
09:37 10.10.2019.

"Umro pas"!!!!! Pa dobro onda za nju ćemo reći da je uginula ili narodski krepala!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije