Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pokazala dekolte

Pjevačica Magazina pozirala na plaži: 'Mogla si i bez kupaćeg'

Foto: instagram
1/5
29.08.2019.
u 20:43

Prije sutrašnjeg koncerta u Rugvici danas se opuštala na splitskoj plaži Žnjan, a fotografiju u kupaćem kostimu objavila je na Instagramu.

Pjevačica grupe Magazin Andrea Šušnjara ovog ljeta sa svojom grupom niže koncert za koncertom, a u pauzama čini se svaki slobodan trenutak koristi za posjet plaži. Prije sutrašnjeg koncerta u Rugvici danas se opuštala na splitskoj plaži Žnjan, a fotografiju u kupaćem kostimu objavila je na Instagramu. 

Fotografija je vrlo brzo dobila nekoliko tisuća lajkova, ali i oduševljenih komentara pratitelja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#rugvica vidimo se sutra 🎵🎶 #mislimpozitivno #lozinkazasrecu #summeredition #summer2019 #vitaminsea

A post shared by Andrea Susnjara (@andreasusnjara_official) on

- Koja prirodna ljepota - napisao joj je jedan obožavatelj, dok joj je drugi napisao da je "mogla i bez kupaćeg kostima".

Inače, Andrea je već godinu dana u vezi sa sedam godina mlađim Markom Juričićem. Pjevačica je tajila vezu sve do lipnja ove godine kada je s dečkom snimljena u romantičnoj šetnji Vodicama tijekom CMC festivala. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#lozinkazasrecu ❤

A post shared by Andrea Susnjara (@andreasusnjara_official) on

Ključne riječi

Komentara 4

PE
petar83
21:39 29.08.2019.

Kaj je lijepo i Bogu je drago..... zlobnici se neka grizu za guzu vlastitu !!!

KR
kritiko
08:59 30.08.2019.

I moja krava je jučer pokazala guzicu,petre8$

Avatar ShuPac
ShuPac
09:35 30.08.2019.

@ jura šerafinciger - pics or it didn't happen ;-) a ako imaš, daj koju sliku brate da možemo uživati u raznim pasminama ;-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije