Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Druga strana priče

Tjelohranitelj tvrdi: Da su me tada poslušali Whitney bi bila živa

Whitney Houston
Foto: Press Association/DPA/PIXSELL
1/3
13.06.2017.
u 13:40

David Roberts sedam godina je bio tjelohranitelj Whitney Houston i tijekom tog vremena postali su prijatelji, ali ni on joj nije mogao pomoći i izvući je iz pakla droge.

David Roberts bivši policajac i tjelohranitelj Whitney Houston, koji je bio i inspiracija za film "Tjelohranitelj", u novom dokumentarcu 
i intervju za Radio Times o pričao je o glazbenoj divi, njenom odnosu sa suprugom Bobbyjem Brownom i ovisnosti o drogama koje su joj uništile život. 

Za Whitney je radio sedam godina i kako prije nije imao doticaja s osobama iz showbiznisa dvoumio je da li prihvatiti ovaj posao. 
Kada ga je prihvatio postao je dobar prijatelj s pjevačicom koja je preminula prije pet godina. Roberts je u intervju za Radio Times rekao kako je bio jako zabrinut za nju i nije mogao gledati kako se uništava drogom i njenom menadžmentu je podnio izvješće o njenim problemima, a od njih je dobio odgovor kako mu se zahvaljuju na sedam godina suradnje.

- Da su me tada poslušali Whitney bi još bila živa - rekao je u intervju koji prenosi Daily Mail i dodao kako je Bobby Brown imao negativan utjecaj na nju. 
- Dok nije počela izlaziti s Bobbyjem njen jedini porok su bile cigarete i pivo, a kasnije se sve pretvorilo u kaos. Whitney se spustila na  njegov nivo. - rekao je tjelohranitelj. Prisjetio se jednog trenutka u kojem je bilo sasvim jasno da je Whitney van kontrole, a dogodilo se to  na koncertu za nećakinju sultana od Bruneja. - Nije mogla otpjevati ni slova, ništa nije mogla. Samo je pričala sat i pol vremena i osramotila se kao nikada - prisjetio se. Whitney Houston pronađena je mrtva u kadi hotelske sobe u Los Angelesu. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije