Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz Hollywood

Novi život repera Stoke nakon komune, sada piše vjerske pjesme

Marin Ivanović Stoka napisao je pjesmu "Mir Kamenitih vrata" u kojoj poručuje mladima da ne idu putem kojim je on išao
09. svibnja 2017. u 16:16 4 komentara 1635 prikaza
Marin Ivanović Stoka
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/3

Bivši reper Marin Ivanović Stoka nedavno je četvrti put izašao iz komune gdje je bio na odvikavanju i odlučio je okrenuti novu stranicu u životu. Posvetio se vjeri, a piše i pjeva pjesme vjerske tematike.

Stoka Pokleknuo Reper Marin Ivanović Stoka opet na liječenju od ovisnosti o kokainu

Nedavno je tako objavio pjesmu "Mir Kamenitih vrata", kojom poručuje mladima da ne idu putem kojim je on išao. Na Facebook stranici "Srce Isusovo" Molitvene zajednice napisali su kako je Stoka pjesmu napisao poslije zajedničkog hodočašća u Međugorje. Molitvena zajednica podijelila je reperovu pjesmu na Facebooku i poručili su mu sljedeće: Marine neka te Gospodin vodi u tvom životu da budeš pravi svjedok Isusa Krista i doneseš ga svim mladima! Hvala ti za ovu pjesmu!

Stoka je sličnu pjesmu napisao i prije četiri godine nakon izlaska iz komune i tada je pjesmu posvetio fra Zvjezdanu Liniću. Da je odlučan u namjeri da se ne vrati porocima govori i ovaj njegov status na Facebooku:

- Kad se sjetim svega toga,brije i droga,preživio sam mrak uz pomoć dragog Boga,Gospa me je vratila a bio sam mrtav,hodao sam poljima dugih bijelih crta.Pukotine na cestama bile su mi druške,kockice,vagice,repetirane puške...samo ljubav i pozitiva.

 

 

 

'23.07.2010., Sutivan, otok Brac - Reper Marin Ivanovic Stoka odmara se u Sutivanu na otoku Bracu. Photo: Nino Strmotic/PIXSELL' u raljama droge Stoka: Mami sam krao lovu i molio najgori ološ za malo droge '23.07.2010., Sutivan, otok Brac - Reper Marin Ivanovic Stoka odmara se u Sutivanu na otoku Bracu. Photo: Nino Strmotic/PIXSELL' na odvikavanju Stoka u komuni napisao pjesmu o Bogu i posvetio je fra Liniću marin ivanović stoka Izliječen? Reper Marin Ivanović Stoka izašao iz komune

 

Tri, dva, jedan – kuhaj!
Komentari ne staju! Gledatelji ovo zamjeraju pobjednici showa: 'Tužno. Trebala je to učiniti, nije fer'
Financijska pismenost
NOVA PARADIGMA
Financijska pismenost sve prepoznatija kao ključna životna vještina današnjice