Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ozbiljna veza

Tia Jurčić i Mario Mamić uživaju u šetnji špicom i više ne taje ljubav

Foto: Robert Gašpert
1/11
02.06.2017.
u 12:00

Sportski menadžer i kći Ljube Jurčića skupa su od lani, a donedavno su izbjegavali lokacije na kojima ih se lako može snimiti

Premda se ne pojavljuju na lokacijama na kojima ih fotografi mogu lako snimiti, Tia Jurčić i Mario Mamić ne mogu sasvim izbjeći bliceve fotoaparata.

Snimljeni su na zagrebačkom Cvjetnom trgu kojim su se prošetali s Marijevim sinovima, koje je dobio u osam godina dugom braku s Monikom Kravić. Navodno su nekadašnji supružnici i nakon razlaza ostali u dobrim odnosima, i to ponajviše zbog djece, osmogodišnjeg Josipa i četverogodišnjeg Jakova, o kojima se zajedno brinu. Kako je Tia upoznala njegovu djecu, tako je i Mario, sin bivšeg izvršnog predsjednika GNK Dinama Zdravka Mamića, upoznao njezina šestogodišnjeg sina Domenicka, kojeg je dobila u braku s američkim košarkašem Chrisom Warrenom.

Sve to govori u prilog tome da je njihova veza uistinu ozbiljna. Par se upoznao ljetos na Pagu, no s obzirom na to da je Mario tada bio u braku, zadržali su prijateljski odnos. Kada se sportski menadžer potkraj ljeta odlučio iseliti iz doma na zagrebačkom Tuškancu, odnos s Tijom se intenzivirao.

Komentara 11

AM
Axis Mundi
13:00 02.06.2017.

uljepšalo mi dan.

PU
Pukovnik
17:40 02.06.2017.

Strasno. Sto nije javna prostitucija zabranjena u RH?

DU
Deleted user
14:40 02.06.2017.

da je meni tia ja bi na noj bia, a prije toga sa društvom bi pija i ne bi mario što sam se nalia.Tia da sam tvoj iša bi u boj i junak bi bija za te bi robija, ooooo tia ne bi mario što sam na te sve potrošio....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije