Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Simpatije s Paga

Otkrivamo sve o novoj ljubavi Marija Mamića

Tia Jurčić
Foto: Goran Jakuš/Pixsell
1/7
02.11.2016.
u 14:05

Tia Jurčić početkom godine nakon šest godina braka rastala se od košarkaša Chrisa Warrena s kojim ima sina. Nakon toga šuškalo se da je u vezi s Eduardom Bočkajem, ali on je to demantirao

Tia Milinović Jurčić, navodno nova ljubav Marija Mamića, pokćerka je ekonomskog stručnjaka i političara Ljube Jurčića. Njena mama Ana bila je jako dobra Jurčićeva prijateljica i kada je otkrila da boluje od neizlječive bolesti, zamolila je Ljubu da se brine o njezinoj kćeri koja je živjela kod djeda i bake. Opisujući svoj odnos s Tijom, Jurčić je jednom prilikom rekao kako imaju dobar materijal za interesantni film.

Ljubo je uvijek, pogotovo u njezinim tinejdžerskim godinama, Tiji bio pri ruci, vozio ju je u školu i bio spreman saslušati sve njezine probleme, pogotovo one ljubavne naravi. Kada je Tia 2001. godine rodila sina Domenica, Ljubo je odletio u Bilbao gdje je Tia tada živjela sa suprugom, košarkašem Chrisom Warrenom. Za Chrisa, koji je igrao i za Cibonu, udala se u svibnju 2010. godine na intimnoj ceremoniji tijekom koje je Tia blistala u nježnoj ružičastoj vjenčanici Envy Rooma.

– Chris je odlična osoba, nikada ne govori ružno ni o nikome. I moj očuh Ljubo prihvatio ga je odlično jer vidi da je osoba s velikim srcem, neiskvaren, pošten i prije svega jako radišan – rekla je za Index nedugo prije vjenčanja. Jako joj je bilo važno da ima Ljubin blagoslov za ovu vezu i brak jer su njih dvoje jako povezani. Kao što je Ljubo bio Tiji potpora, tako je i ona bila uz njega tijekom njegove kandidature za predsjednika. Prije veze s Chrisom spominjalo se kako se Tia družila i s Denisom Rodmanom tijekom njegovog kratkog boravka u Zagrebu, ali ona je to demantirala i kazala kako između njih dvoje nije bilo ničega. Tijekom braka s Chrisom Tia je živjela u Španjolskoj, Americi i Makedoniji, a odluku da se rastanu donijeli su početkom ove godine. Dulje su razmatrali tu opciju i kada su odlučili podnijeti papire za razvod, nisu htjeli javnosti otkrivati razloge bračnog kraha. 

Samo nekoliko mjeseci nakon što se rastala, Tia se počela družiti s Eduardom Bočkajem, zajedno su išli i na modne revije, što je odmah potaklo nagađanja da su zajedno. Eduard je u nekoliko prilika viđen i s Tijinim sinom, a on je na navode o ljubavnoj vezi s Tijom kazao da je riječ samo o prijateljstvu

Simpatije između Marija Mamića i Tije rodile su se ovo ljeto na Pagu gdje je Mario ljetovao bez supruge Monike Mamić Kravić i bez sinova Josipa i Jakova. 

Komentara 11

KR
krmnazabrana
15:37 02.11.2016.

Bože, koji razvrat.

ST
steiner
15:55 02.11.2016.

Jos jedna sponzorusa i nizu

Avatar Bud Humski
Bud Humski
16:43 02.11.2016.

Tija zivjela u Spanjolskoj, Makedoniji, Americi... Sad u Zagrebu, od modne revije do modne revije..., a Marija Mamica upoznala na Pagu. Za takav zivotni stil treba i nesto novaca? Cime se ta dama bavi? Hrvatska je u umjetnickom svijetu poznata po svojim slikarima naivcima, izgleda da su ti slikari naivci ostavili dubok trag na psihu hrvatskih muskaraca, doslovno...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije