Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISTAKNULA BESPRIJEKORAN TRBUH

Navodna djevojka Marija Mamića blistala na Fashion Weeku

Tia Jurčić
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/3
04.11.2016.
u 14:17

Tia je na reviju stigla odjevena u crno, a preko leđa prebacila je krzneni svijetloplavi kaputić. Izazovna haljina pokazala je besprijekoran trbuh

Nakon što su mediji objavili vijest kako je Mario Mamić nakon rastave od supruge Monike navodno u vezi s Tijom Jurčić, pokćerkom ekonomskog stručnjaka Ljube Jurčića, ljepotica se našla pod povećalom javnosti. Sinoć je bila na modnoj reviji brenda Lore, u sklopu Fashion Weeka, a mnogima nije promaklo da je došla sama. Tia je na reviju stigla odjevena u crno, a preko leđa prebacila je krzneni svijetloplavi kaputić. Izazovna haljina pokazala je besprijekoran trbuh.

Upoznali se na Pagu

Podsjetimo, Tia je bila udana za košarkaša Chrisa Warrena. Ovog ljeta se vratila u Hrvatsku, a s Mariom Mamićem se upoznala na Pagu.

>>Pokćerka Ljube Jurčića udala se za Amerikanca Chrisa Warrena

Ključne riječi

Komentara 1

DE
denihr
14:39 04.11.2016.

previše je umjetna i previše iskvarcana

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije