Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oporavlja se

Supruga Ellen Degeneres hitno je operirana, a voditeljica je otkrila: Previjala se od bolova na podu

Foto: Instagram
1/5
24.03.2021.
u 07:00

Voditeljica je ispričala kako ju je odvela u bolnicu ali zbog pandemije koronavirusa nije mogla ostati s njom.

Voditeljica Ellen DeGeneres s gledateljima svog showa podijelila je vijest kako je njezina supruga, glumica Portia de Rossi prije par dana hitno prevezena u bolnicu i Ellen je priznala da se jako prestrašila i ispričala je što se događalo prije nego li je Portia hitno prevezena u bolnicu. 

- Ustala sam iz kreveta i pronašla sam Portiju kako se previja od bolova na podu. Rekla sam joj da nije dobro, a ona je inzistirala na tome kako nije ništa strašno i da će bolovi proći - ispričala je DeGeneres gledateljima i dodala kako se malo i našalila s njom i rekla je Portiji: - U redu je ako igraš Twister sama sa sobom, ali nisi dobro. Glumica je na kraju pristala da je Ellen odveze u bolnicu, a zbog pandemije koronavirusa voditeljica nije mogla ostati tamo s njom, a iz bolnice joj se sutra javila Portia i rekla kako mora na operaciju vađenja slijepog crijeva.

Operacija je bila uspješna i Portiju su ubrzo pustili kući i Ellen je rekla kako se sada osjeća odlično i oporavlja se kod kuće. Iako se u puno navrata pisalo kako se voditeljica i glumica razvode te da se stalno svađaju, Portia je zadnjih godinu dana najveći oslonac svojoj supruzi koja se suočava s teškim optužbama za zlostavljanje na radnom mjestu od strane bivših zaposlenika. Zbog tih optužbi i gledanost njezinog talk showa jako je pala. 

 

Komentara 24

AD
adminka
07:20 24.03.2021.

ma kakva supruga, čovječe?

MK
mksdk
08:04 24.03.2021.

To joj nije supruga. Brak je samo između muškarca i žene.

DU
Deleted user
08:27 24.03.2021.

Možda si ju impregnirala pa Portia čeka dijete u skladnom braku?! Ups, pa vi to ne možete jer nije prirodno......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije