Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prvi singl "Samo ti"

Sudionik The Voicea potpisao prvi ugovor: 'Potrudit ću se raditi dobar pop'

Neven Stipičić
Foto: PR FOTO
1/3
03.01.2017.
u 19:15

Neven inače nastupa u sastavu The Groovebox, a prvi samostalni singl "Samo ti" snimio je već u kolovozu prošle godine

Glazbenik i natjecatelj prve sezone popularnog showa "The Voice" Neven Stipčić (22) u utorak je potpisao ugovor s diskografskom kućom Universal Music Hrvatska.

Kuća je ogranak Universal Music Groupe - vodeće glazbene izdavačke tvrtke pod kojom nastupaju Lana del Rey, Gwen Stefani, Justin Bieber, Rolling Stonesi te mnogi drugi.

- Nadam se da će suradnja između mene i Universala biti u obostranu korist. Glazba je sve što volim raditi i nadam se da će sve ići u dobrom smjeru - kazao je. 

Neven inače nastupa u sastavu The Groovebox, a prvi samostalni singl "Samo ti" snimio je već u kolovozu prošle godine. - Dugo sam čekao s izdavačem i nije sve išlo po planu, ali bio sam strpljiv i konačno je uspjelo - priznaje te nadodaje da uskoro kreće snimanje spota, ali i rad na drugom singlu.

 

Od glazbenih uzora ističe Georgea Michaela, Brunu Marsa, Princea, Queen, Aliciju Keys te Johna Newmana i Daft Punk. Na estradi cijeni pjevače poput Gibonnija, Nine Badrić, Aljoše Šerića (Pavel), Josipe Lisac, Dine Dvornika, Đorđe Balaševića te Nene Belana. 

- Dini Dvorniku sve je išlo, od ritma do groovea i to je bit dobre pop glazbe, iako je bio kralj funka - komentirao je varaždinski pjevač.

- Potrudit ću se raditi dobar pop - zaključuje 22-godišnjak koji 2017. godinu otvara izvrsnom prilikom. 

>> Finalist showa 'The Voice' proglašen najboljim mladim pjevačem

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije