Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ti si mi u mislima

Stoka ponovno otišao u komunu

Stoka
Renato Brandjolica
27.01.2010.
u 20:37

Priča da se Stoka umorio zbog snimanja albuma i rada na televiziji najvjerojatnije je samo neuspjela "dimna zavjesa" da se prekrije pravi razlog njegova povratka u komunu, a to je nažalost - droga.

Hrvatski reper Marin Ivanović Stoka navodno je ponovno pokleknuo i vratio se u začarani krug ovisnosti. Prije dvije godine izašao je iz komune, u kojoj je završio zbog svoje dugogodišnje ovisnosti o drogama. Nakon rehabilitacije istaknuo je da je spreman za novi život bez opijata, ali izgleda da je ponovno "pao" i vratio se navici koja ga je jednom u životu već dovela do ruba.

Njegov prijatelj Marko Lasić Nered ispričao je kako je "Stoka osjetio potrebu da se vrati u komunu zbog prevelikog pritiska u posljednje vrijeme". Stoka bi po riječima svog prijatelja trebao biti u izolaciji dva i pol mjeseca nakon čega bi opet mogao imati kontakt sa svojim najbližima.

Priča da se Stoka umorio zbog snimanja albuma i rada na televiziji najvjerojatnije je samo neuspjela "dimna zavjesa" da se prekrije pravi razlog njegova povratka u komunu, a to je nažalost - droga. Knjigu o tome kako je pobijedio drogu Stoka će ipak morati pisati nekom drugom prilikom, kada bude "čist" i izvan ovisničkog pakla.

Ključne riječi

Komentara 5

OB
-obrisani-
01:09 30.01.2010.

Jednom narkoman cijeli život narkoman,žao mi je tih mladih ljudi ali bože dragi svako sebi bira put!

OB
-obrisani-
19:41 27.01.2010.

tip je debil

OB
-obrisani-
20:04 27.01.2010.

Tako i izgleda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije