Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz Zvijezde

Stoka ponovno otišao u komunu

Priča da se Stoka umorio zbog snimanja albuma i rada na televiziji najvjerojatnije je samo neuspjela "dimna zavjesa" da se prekrije pravi razlog njegova povratka u komunu, a to je nažalost - droga.
27. siječnja 2010. u 20:37 5 komentara 216 prikaza
Stoka
Foto: Renato Brandjolica

Hrvatski reper Marin Ivanović Stoka navodno je ponovno pokleknuo i vratio se u začarani krug ovisnosti. Prije dvije godine izašao je iz komune, u kojoj je završio zbog svoje dugogodišnje ovisnosti o drogama. Nakon rehabilitacije istaknuo je da je spreman za novi život bez opijata, ali izgleda da je ponovno "pao" i vratio se navici koja ga je jednom u životu već dovela do ruba.

Njegov prijatelj Marko Lasić Nered ispričao je kako je "Stoka osjetio potrebu da se vrati u komunu zbog prevelikog pritiska u posljednje vrijeme". Stoka bi po riječima svog prijatelja trebao biti u izolaciji dva i pol mjeseca nakon čega bi opet mogao imati kontakt sa svojim najbližima.

Priča da se Stoka umorio zbog snimanja albuma i rada na televiziji najvjerojatnije je samo neuspjela "dimna zavjesa" da se prekrije pravi razlog njegova povratka u komunu, a to je nažalost - droga. Knjigu o tome kako je pobijedio drogu Stoka će ipak morati pisati nekom drugom prilikom, kada bude "čist" i izvan ovisničkog pakla.

Hrvatski ratni brod nove generacije
STOŽERNI BROD HRM-a
Ekskluzivno: Kako će izgledati hrvatski ratni brod nove generacije
Rovinj: U Grand Park Hotelu održan 8. Susret guvernera i bankara
ZA OSNOVNE I SREDNJE ŠKOLE
HUB otvorio natječaj za programe financijske pismenosti: Nagrade do 10.000 kuna