Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objavila je i fotografije

Stan Mije Begović oštećen je u potresu, glumica na rubu: 'Totalni očaj'

Mia Begović
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/3
04.04.2020.
u 08:00

Ljudi, mjere protiv korone su mala beba prema psihičkom pritisku potresa...- napisala je glumica.

U jakom potresu koji je pogodio Zagreb prije nešto manje od dva tjedna stradale su brojne zgrade u centru grada i veliki dio njih nije siguran za stanovanje. U potresu je oštećen i stan u kojem je živjela glumica Mija Begović.

- Od prvog dana slušam preporuke Stožera... Počela sam s mjerama i prije...Zgrada je dobila Zelenu, ali... S obaveznom PONOVNOM provjerom... Susjed je preko veze doveo statičare (verificirane), a upravo prodaje stan, ups... A, sve je ok, osim što susjeda  ima preporuku da ne koristi sobu, blago njoj, ima dvije...  Mene nisu stigli ni obavijestiti... da se pregleda moj...  Nije mi dosta korona(namjerno ju pišem s malim slovom)... Stan koji koristim se tresao pri hodanju, a sad... Propusnicu imam, za sada...Nisam dovoljno potresena potresom i koronom, kao što vidite, jer objavljujem post u 5 i 22 '... Ljudi, mjere protiv korone su mala beba prema psihičkom pritisku  potresa...Totalni očaj...Hvala BBB,- stara Torcidašica! Svi vi ste moji heroji! I jedni i drugi na prvoj liniji! Hvala Stožeru, ali, molim vas pripazite na nas, dodatno poljuljane, bukvalno, potresom! Moje misli i molitve su uz medicinsko osoblje, policiju, statičare, vladu... I uz svih vas, dragi prijatelji, koji se borite sa sobom i koronom i zato, #ostanidoma, ako ga imaš, jer mnogi ga nemaju - poručila je Mia.

Prijatelji i poznanici pružili su joj podršku, a Mija je napisala kako se u stan nije vraćala nakon potresa.  

Ključne riječi

Komentara 88

TR
tracy
08:39 04.04.2020.

a jel to onaj stan od grada Zagreba koji je doticna dobila na koristenje a potom prisvojila?? Nije tebi nista gore od tisuca tvojih sugradjana, mnogima je punu teze z

DU
Deleted user
08:33 04.04.2020.

Najgori su mi ovi ovakvi. Cijeli život živi na visokoj nozi, nobl, u stanu koji je tko zna kako stekla, ali bitno je da je u centru. Ljudi koji novac koji ona troši vide samo na televiziji sami si rješavaju stambeno pitanje i šute.

BO
bolnaistina
08:57 04.04.2020.

Na ovoj slici je vlaga stara godinama, a ne kao posljedica potresa. a ova crta na žbuci,hm, špy ahtlom proširit napuknuće žbuke, i fugen filer, eeeeee, ali onda se nebi imalo love za fugen filer za lice, markiranu skupu odjeću, itd.itd.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije