Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRAK NA PRVU

Gledatelji opleli po kandidatima: 'Mislio sam da je "ćelo" neki frajer, a ono kraljica drame'

Brak na prvu
Foto: RTL
1/6
03.04.2020.
u 08:40

Nakon sinoćnjeg prikazivanja "Braka na prvu", novog RTL-ovog showa, komentari gledatelja na društvenim mrežama se nastavljaju gomilati.

U četvrtak navečer u showu 'Brak na prvu' svi su mladenci bili vrlo napeti. Umjesto da uživaju u zajedničkom životu i spoju iznenađenja, mnogi su odlučili riješiti nesuglasice koje su ih dovele do ozbiljne svađe. Parovi se i dalje prilagođavaju na zajednički život te u toj fazi gotovo svi nailaze na probleme. No umjesto nove svađe i drame, Lidija i Alen odlučili su „promijeniti ploču“ i pokušavaju biti vedriji.

Gledatelji imaju pregršt različitih reakcija i smatraju da je prisutno dosta neiskrenosti.

Foto: Daniel Pavlić

- Ovdje nitko više s nikim ne može jer su svi prestari i navikli su na svoje živote, a kad su ih tako "divno" spojili ispada da će svi razići ili će se ovi parovi spariti kako njima odgovara, a ne s onim kojeg s dobili - komentirala je jedna gledateljica, a druga se nadovezala:

Brak na prvu
1/9

- Zašto ne bi otkrili, negeralno svi ovi parovi, da jesu jedno za drugo, da nisu jedno za drugo ili da im se sviđa netko treći iz showa ili stvarnog života. Ovo je eksperiment. Nije stvarni život. Od samog početka mislim da su krivi ljudi pokušali spojiti krive ljude, oni koji ne idu zajedno. To je najveći problem - promišlja gledateljica.

Foto: Daniel Pavlić

Neki su komentirali pojedine kandidate.

- Ovaj ćelo ...ja mislio neki frajer, kad ono "Drama Queen" (op. a kraljica drame) - poručio je gledatelj.

- Na kraju će još Lidija i Alen jedini skupa ostat - rekla je komentatorica, a druga je napisala:
"Na Lidiji se po faci vidi da neće dugo izdržati do nove eksplozije".

Foto: Daniel Pavlić

- Ova Gordana prava sponzoruša - tvrdi gledateljica, a još je jedna napisala:

"Neće Lidija dugo izdržati..."vuk dlaku mijenja, al' ćud nikada...Nikolina glumata...Adam se ponavlja" - odlučna je.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
09:18 03.04.2020.

I ja sam bio u ratu pa nigdje to ne spominjem ako nije potrebno.Koliko su ovi jarani bili u ratu kad i gdje js to ne znam no isto tak nwznam zašto spominju ja bil u ratu vidio svega ovo ono.Jarani su općenito svi iskompleksirani likovi a dame sponzoruše koje traže pet minuta slave.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije