Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lavina reakcija

Danijela Dvornik oplela po 'Mojoj domovini': 'Žešći trash, pjevali su i na Titaniku pa završili na dnu'

Foto: Ivo Čagalj/Pixsell, Instagram
1/6
03.04.2020.
u 11:13

Danijela Dvornik iznijela je svoj stav o pjevanju 'Moje domovine' i svojim statusom na Facebooku izazvala lavinu komentara.

Nakon razornog potresa koji je zadesio Zagreb brojni Zagrepčani spremno su prihvatili inicijativu koju je nekolicina njih pokrenula na društvenim mrežama. Riječ je o pjevanju 'Moje domovine' kako bi jedni drugima pružili podršku u ovim teškim i neizvjesnim vremenima. Brojni Zagrepčani izašli su na prozore i balkone i zapjevali pjesmu koju su još 1991. godine skladali Zrinko Tutić i Rajko Dujmić. No, taj potez nije se svidio Danijeli Dvornik. Supruga Dine Dvornika iznijela je svoj stav o pjevanju 'Moje domovine' i svojim statusom na Facebooku izazvala lavinu komentara.

1/1

- Ovo pjevanje “Moje domovine” mi je žešći trash. To je zabava za velike zgrade poput Mamutice, ono kući smo, jedemo i gledamo tv, pa onda malo zaplješćemo I zapjevajmo. Ne znam… Ako treba pljeskati onda plješćimo svaki dan ovim statičarima koji su se prijavili dobrovoljno pa ih sad država iskorištava maksimalno,plješćimo I svim ljudima koji još rade u bolnicama, trgovinama, učiteljima koji se trude održati nastavu i cijelom privatnom sektoru koji je ugašen i koji hrani cijeli javni sektor. Plješćimo i pjevajmo…. Jer kad ovo sve završi, ne znam hoće li ikome biti do pjevanja i pljeskanja - napisala je Dvornik i izazvala brojne reakcije.

Foto: Daniel Pavlić

-Ovo vam zaista nije potrebno Danijela. Nemojte to činiti. Radije prešutite, no ovako što napisati - poručila joj je jedna od pratiteljica. Uskoro je stigao i Danijelin odgovor. - Da najbolje je šutjeti i ići nizvodno s takvima. Dajte se osvijestite ako imate s čim. Ako nemate, pjevajte.... Pjevali i svirali su i oni na Titaniku i završili na dnu - poručila joj je Dvornik.

Foto: Daniel Pavlić

Smogovci daju podršku: "Budimo snažni, ponosni i pribrani!"

 

Ključne riječi

Komentara 20

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
11:26 03.04.2020.

Tko je dotična, da svakodnevno objavljujete njena mišljenja i uratke?

DU
Deleted user
11:42 03.04.2020.

Nevjerojatno kako netko može mrziti zemlju u kojoj živi.

KO
komunikolog
11:48 03.04.2020.

Idemo dalje: Ella, Veljača, Vlatka, Severina, Nives, Rudan.... Čekamo što će one reći!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije