Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesigurna regija

Springsteen ipak otkazao koncert u Zagrebu

Bruce Springsteen
Foto: Mark Gray/Press Association/PIXSELL
1/2
29.01.2016.
u 09:40

Trenutačno je na američkom dijelu turneje, a najbliže Hrvatskoj nastupit će 7. srpnja u Beču

Kultni “Born in the U.S.A.” i koncert Brucea Springsteena ipak se, kako neslužbeno doznajemo, neće slušati u Zagrebu.

Već neko vrijeme govori se o Springsteenovu gostovanju u metropoli, štoviše, zagrebački organizatori su navodno potpisali i predugovore za njegov dolazak, ali iz Bruceove ekipe javili su da zbog nesigurnosti u regiji neće održati koncert.

On je trenutačno na američkom dijelu turneje, primjerice sutra je u Washingtonu, a najbliže Hrvatskoj nastupit će 7. srpnja u Beču.

>> Bruce Springsteen: ‘The Ties That Bind:The River Collection’

Ključne riječi

Komentara 12

DR
Drazen78
10:09 29.01.2016.

Koja crna nesigurnost u regiji?!? Sva sreca pa Pariz,Brisel i ostale EU metropole odišu sigurnošću. Vidim da i u Disney Worldu je nesigurnije nego kod nas,e svašta:-D A i Bruce dolazi iz Budističkog svetista sa Himalaja a ne sa divljeg zapada gdje je pucačina svakodnevica.

DU
Deleted user
09:45 29.01.2016.

Ako je slušao radio emisiju Poligraf normalno da se uplašio onih krvožednih krikova udbaško-kosovske kamarile i zazivanje građanskog rata, samo mi nije jasno sa kime bi sada Mi Hrvati trebali ratovati?

DU
Deleted user
11:06 29.01.2016.

nema interesa za karte, to je jedini razlog kaj ne dolazi - malu dvoranu doma sportova ne bi napunio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije