Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ples sa zvijezdama

Spremni su za finale, ali najviše se vesele blagdanskom stolu

ples sa zvijezdama
Foto: Dario Njavro/HTV
1/4
20.12.2013.
u 16:23

Ornela Vištica, Sanda Dubravčić, i Mislav Čavajda najbolji su u osmoj sezoni

Nakon mjeseci mukotrpnih treninga, savladavanja kompliciranih koreografija, poneke suze i puno znoja tri plesna para sutra će zadnji put u finalu osme sezone “Plesa sa zvijezdama” odmjeriti svoje plesno umijeće.

Ornela Vištica i Marko Herceg, Sanda Dubravčić Šimunjak i Nicolas Quesnoit te Mislav Čavajda i Petra Jeričević u finalu će plesati free style i ples po vlastitom izboru. U finalnoj večeri vidjet ćemo i sve natjecatelje koji su nastupili u showu ove godine, a u stankama od plesa publiku će zabaviti Tony Cetinski i Zdravko Čolić. Koje su plesove pripremili za kraj, s kojim će plesom otplesati u Novu godinu, vesele li se Božiću i s kojom bi se poznatom osobom voljeli naći na plesnom podiju ispričali su nam finalisti Ornela, Sanda i Mislav.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije