Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova avantura

Šprajc objavio nove fotke: Ovo vretenasto tijelo možda vas je nagnalo da pomislite da je Zagor Te Nej živ

Foto: Instagram
1/7
24.07.2021.
u 14:30

Urednik RTL Direkta pratiteljima na Instagramu prepričao je jednu od svojih adrenalinskih avantura tijekom izleta u Gorski Kotar i posjeta nacionalnom parku Risnjak.

U zadnje vrijeme voditelj i urednik RTL Direkta Zoran Šprajc spas od ljetnih vrućina pronalazi u Gorskom Kotaru, a s kakvim se prirodnim ljepotama i gastronomskim guštima susreće tamo redovito javlja svojim obožavateljima na Instagramu. Prepričao im je sada i jednu od svojih adrenalinskih avantura tijekom izleta u Gorski Kotar i posjeta nacionalnom parku Risnjak.

- Da, znam da vas je ovo vretenasto tijelo nagnalo da u prvi mah pomislite da je Zagor Te Nej još uvijek živ al nije, tko mu je kriv. To mi je bila prva adrenalinska avantura ikada i u @nprisnjak jedva da sam svladao tri od tridesetri iskušenja. Nakon toga poučna staza Leska od par km cool šetnje, pa đir do Crnog Luga gdje sam se u muzeju tog kraja upoznao s oriđiđi maškarama tzv. pesnikima crnouluškim, tri levela više od zvončara ako me pitate, ozbiljni pustovi, malo i skeri al pravi karneval mora biti malo skeri. - napisao je i među fotografijama koje je objavio uz ovu priču bila je i fotografija na kojoj je sa suprugom Lidijom u jacuzziju i Šprajc je u svom stilu dodao: - Nakon strave i užasa, čovjek se najbolje može opustiti u đaguziju u @houses.runolist s top komadima ondje zatečenima 😄. Prije nekoliko dana napisao je kako se planirao osvježiti u Lokvarskom jezeru, ali nešto ga je omelo u tome.

Foto: Instagram

- Ja sam se prepao da je prehladno za kupanje ali nije, kažu da je temperatura vode oko 21-22, ima i uređen prilaz i molo i sve što treba i taman sam mislio skočiti ali u zadnji čas sam krajičkom oka gore uz jezero primijetio objekt koji bi mogao ponuditi više od vode. I jest, taman sam upao u neki gastroslasni projekt Gastroventure à la Gorski kotar, gdje goste svaki mjesec izazivaju s različitim lokalnim delicijama. Što ću, prihvatio sam izazov i to odmah za nekoliko idućih mjeseci, ništa teško: lagano predjelo od dimljene pastrve te pite od borovnica i šumskog voća za desert. Što je bilo između sram me reći, ali sve je rekla Dina koja nas je poslužila, ja ću samo reći da je divljač savršeno pacana, ne pokušavajte to kod kuće kad ovdje znaju kako se to radi 😀, Eva je definitivno sam vrh goranske gastro ponude - otkrio je Šprajc tada što ga je zaustavilo na putu da se osvježi u jezeru.

VIDEO Zdenka Kovačiček: "U životu sam dobila mnogo savjeta, ali nisam im pridavala važnost"

Ključne riječi

Komentara 19

Avatar Konjina3.0
Konjina3.0
16:46 24.07.2021.

Jel mi može netko objasniti zašto se prati ovaj lik? Ravnopravnost spolova? Previše žena u Večernjaku?

JO
Joseph1
17:57 24.07.2021.

pa stvarno fuj.

DU
Deleted user
18:25 24.07.2021.

Ono što sam ja jedino primijetio na fotki je ova prelijepa priroda Gorskog kotara.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije