Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oštra reakcija anđelice

Smeta vam što dojim u javnosti, a ne smeta vam kad sam u toplesu

Candice Swanepoel
Foto: PA/Pixsell
1/3
21.12.2016.
u 10:46

Candice Swanepoel obožavateljima koji misle da je pogrešno dojiti u javnosti poručila je da se educiraju o dobrobitima dojenja

Viktorijina anđelica Candice Swanepoel našla se na meti javnosti nakon što je na svom profilu na Instagramu objavila fotografiju na kojoj doji svojeg sina Anaca.

– Brojne žene danas se posramljuje jer doje u javnosti, izbacuje ih se s javnih površina. I ja sam bila natjerana da se pokrijem i osjećam sram zato što dojim u javnosti, no čudno, nitko nije imao problem s mojim fotografijama u toplesu u ime umjetnosti. Svijet je postao ravnodušan prema seksualizaciji grudi i nasilju na televiziji, zašto bi bilo drukčije kad je u pitanju dojenje. Ono nije seksualno, ono je prirodno. Oni koji misle da je pogrešno dojiti u javnosti trebaju se educirati o dobrobitima dojenja i za majku i za dijete, a na kraju krajeva i za cijelo društvo – napisala je Candice.

>>Anđelica može biti i prava mačkica: Kako zavodi Candice

 

 

Children of the tribe🤘🏼💕

A photo posted by Candice Swanepoel (@angelcandices) on

 

Komentara 2

LI
liliZG
15:01 21.12.2016.

bravo mala, dobro si ima rekla , dok te gledaju polugolu i sline onda je ok, a ak slučajnu istim atributom hraniš klinca onda je to neprihvatljivo, ...tradicionalno američko licemjerje na djelu..

HV
hvh
06:43 22.12.2016.

Samo ti doji milo moje!Mislim da to zdravim ljudima ne smeta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije